Φόρτιση αυτοκινήτων: Οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές της αγοράς

EV Charging

Η επιλογή του σωστού και ενδεδειγμένου φορτιστή συνάδει απόλυτα με την αντίστοιχη του ηλεκτρικού μοντέλου που έχετε ή πρόκειται να επιλέξετε.

Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους εξηλεκτρισμού της, με όλες τις εταιρείες να παρουσιάζουν διαρκώς νέα μοντέλα με plug-in hybrid σύστημα κίνησης (PHEV) ή αμιγώς ηλεκτρικό (EV).

Η τεχνολογία που φέρουν τα σύγχρονα ηλεκτρικά μοντέλα είναι ιδιαίτερα προηγμένη και όπως είναι ευκόλως κατανοητό αντίστοιχη εξέλιξη έχει δεχθεί και ο τομέας των φορτιστών τους.

ev charging 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες τεχνολογίες που φέρουν οι προηγμένοι φορτιστές επιτρέπουν πλέον αυξημένη ισχύ φόρτισης, ενώ παράλληλα προσφέρονται και προσιτές επιλογές τόσο για οικιακή/ιδιωτική χρήση όσο και για επαγγελματική.

Ειδικότερα, υπάρχουν πολλά μοντέλα φορτιστών στην ελληνική αγορά που προσφέρουν επιλογές για τον τρόπο με τον οποίο θα ενεργοποιείται η παροχή ρεύματος, χειροκίνητα με κάρτα RFID ή μέσω ειδικής εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, την παρακολούθηση της λειτουργίας, τον προγραμματισμό χρήσης στις οικονομικές και ανώδυνες για το δίκτυο ηλεκτρισμού ώρες, την σύγκριση στατιστικών στοιχείων, την αισθητική και πολλά ακόμα.

ev charging 3

Πρώτα απ’ όλα όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε ποιος τύπος φορτιστή ταιριάζει στις ανάγκες σας και φυσικά να προσέξετε όλες τους τις παραμέτρους για αποδοτική και οικονομική λειτουργία.

Με αυτά κατά νου, το carandmotor.gr ετοίμασε το αφιέρωμα που διαβάζετε, με σκοπό να επιλέξετε με την βοήθεια, τις γνώσεις και την εγγύηση που προσφέρουν οι κορυφαίες εταιρείες του χώρου, τον φορτιστή που χρειάζεστε για να κινηθείτε με το αγαπημένο σας ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Blink: Οι λόγοι που πρέπει να την επιλέξετε για την φόρτιση του εταιρικού σας στόλου

Blink chargers

Με 14 χρόνια εμπειρίας και περισσότερες από 250 επιχειρήσεις να έχουν ήδη τοποθετήσει φορτιστές της Blink, μήπως ήρθε και η σειρά της δική σας εταιρείας να φιλοξενήσει στο γκαράζ μερικούς φορτιστές της;

H Blink Charging Hellas είναι από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και υποστηρίζει έμπρακτα τη νέα εποχή που καλούμαστε να ζήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα για τους ταχυφορτιστές της Blink

PlugQ: Το νέο δίκτυο φόρτισης που σου λύνει τα χέρια

QPLUG
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της iXion Energy προσφέρει σιγουριά στους οδηγούς καθώς η πληθώρα των διαθέσιμων φορτιστών σε κάθε σημείο εκμηδενίζει την πιθανότητα μη εύρεσης διαθέσιμου φορτιστή.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το κέντρο της Αθήνας βρίθει από φορτιστές PlugQ, όντας το δίκτυο με τους περισσότερους σταθμούς φόρτισης.

Δείτε αναλυτικά το δίκτυο φόρτισης PlugQ και που θα φορτίσετε

evnow: Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τους ειδικούς

evnow

Η evnow προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων για ιδιώτες και επαγγελματίες, αποτελώντας την πιο συμφέρουσα επιλογή της αγοράς.

Η ηλεκτροκίνηση διαδίδεται με πολύ γοργό ρυθμό σε όλη την χώρα και πέρα από τα νέα μοντέλα που εμπλουτίζουν τις διαθέσιμες επιλογές του αγοραστικού κοινού, ένας πολύ σημαντικός τομέας της είναι οι υποδομές φόρτισης.

Δείτε όλες τις λύσεις φόρτισης από την evnow

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MC CHARGERS: Η εγγυημένη και ασφαλής λύση στη φόρτιση είναι ελληνική

MC CHARGERS

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το βιώσιμο μέλλον των μετακινήσεων και η MC CHARGERS μέσω της πολυετούς εμπειρίας της μπορεί να καλύψει εύστοχα κάθε ανάγκη φόρτισης.

Η προηγμένη τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων τους έχει χαρίσει μεγάλες δυνατότητες και όπως είναι λογικό, αντίστοιχη πρόοδο έχει δεχθεί και ο τομέας των φορτιστών τους.

Διαβάστε περισσότερα για τους ταχυφορτιστές της MC Chargers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ