Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τους ειδικούς

evnow 1

Η evnow προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων για ιδιώτες και επαγγελματίες, αποτελώντας την πιο συμφέρουσα επιλογή της αγοράς.

Η ηλεκτροκίνηση διαδίδεται με πολύ γοργό ρυθμό σε όλη τη χώρα. Εκτός από την πληθώρα διαθέσιμων επιλογών σε νέα μοντέλα οχημάτων που προσφέρονται στο αγοραστικό κοινό, οι υποδομές φόρτισης αποτελούν εξίσου έναν πολύ σημαντικό τομέα της ηλεκτροκίνησης.

evnow 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην εποχή της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, είναι η evnow που προσφέρει πληθώρα επιλογών φόρτισης, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας.

Στόχος της evnow είναι η διάδοση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας πράσινο αποτύπωμα σε όλες τις δραστηριότητές της και στη δημιουργία ενός φιλόξενου πλανήτη χωρίς ρύπους.

Η evnow δεν είναι μια απλή εταιρεία. Η «καρδιά» της αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων στελεχών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ηλεκτροκίνησης για περισσότερα από 10 χρόνια. Στόχος τους είναι να συνδιαμορφώσουν τις εξελίξεις, αξιοποιώντας την εμπειρία τους με τον καλύτερο τρόπο και προσφέροντας όλες τις νέες τεχνολογίες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρεία.

Επιπλέον, το ανθρώπινο δυναμικό της είναι μέλη ελληνικών και διεθνών οργανισμών που ασχολούνται με την ηλεκτροκίνηση, όπως οι HELIEV, isZEB και ΗΑΕΕ, με αποτέλεσμα να επιλέγονται λύσεις φόρτισης που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
evnow 3

Με αυτό τον τρόπο, προσφέρεται στον οδηγό ηλεκτρικού οχήματος η δυνατότητα να φορτίζει απλά και γρήγορα με έξυπνους φορτιστές, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα στις καθημερινές μετακινήσεις του.

Ειδικότερα, η evnow αποτελεί τον επίσημο μεταπωλητή των μεγαλύτερων διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών παραγωγής φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη χώρα μας, όπως οι Wallbox, Webasto, Alfen, Huawei, MC CHARGERS, Vestel, Ecotap, Hypercharger και Efacec.

evnow 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα όμως από αυτό, η evnow διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που εφαρμόζει όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των κατασκευαστών, δίνοντας σε όσους την επιλέξουν γραπτή εγγύηση σε κάθε φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Για την οικιακή φόρτιση, είτε μένετε σε μονοκατοικία είτε σε πολυκατοικία, η evnow προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας στις πιο προνομιακές τιμές. Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή για smart phone της evnow, μπορείτε να προγραμματίσετε τις φορτίσεις, να κάνετε σύγκριση στοιχείων, να παρακολουθείτε τη λειτουργία του και να δώσετε πρόσβαση στον φορτιστή σε περισσότερους από έναν χρήστες.

wallbox evnow

Οι επιλογές της evnow για την επαγγελματική φόρτιση αφορούν φορτιστές AC και DC (ταχυφορτιστές έως 500 kW), προσελκύοντας νέους πελάτες, ενώ μετατρέπει και τον χώρο στάθμευσής σας σε ελκυστικό προορισμό για όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H evnow προσφέρει λύσεις φόρτισης που καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών, περιλαμβάνοντας την προμήθεια, την εγκατάσταση-λειτουργία και τη διαχείριση των φορτιστών μέσω πλατφόρμας, και φυσικά δεν απουσιάζει η τεχνική υποστήριξή πελατών μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ