Η εγγυημένη και ασφαλής λύση στη φόρτιση είναι ελληνική

MC CHARGERS 4

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το βιώσιμο μέλλον των μετακινήσεων και η MC CHARGERS μέσω της πολυετούς εμπειρίας της μπορεί να καλύψει εύστοχα κάθε ανάγκη φόρτισης.

Η αυτοκίνηση κινείται στο ρυθμό του εξηλεκτρισμού και πέρα από τα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, καλό είναι να ξέρουμε και τις επιλογές που έχουμε για την υποστήριξή της.

MC CHARGERS 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προηγμένη τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων τους έχει χαρίσει μεγάλες δυνατότητες και όπως είναι λογικό, αντίστοιχη πρόοδο έχει δεχθεί και ο τομέας των φορτιστών τους.

Οι σύγχρονοι φορτιστές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που πέρα από την αυξημένη ισχύ φόρτισης, προσφέρουν και πληθώρα επιλογών τόσο για οικιακή/ιδιωτική χρήση, όσο και για επαγγελματική.

MC CHARGERS 3

Μία από τις εταιρείες που πρωταγωνιστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, είναι η ελληνική MC CHARGERS με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη εγχώρια εταιρεία του είδους και μέσω της πολυετούς εμπειρίας της στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη σειρά φορτιστών υψηλών προδιαγραφών.

Η MC CHARGERS απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, και με τον πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ολοκληρωμένες προτάσεις για την δημιουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
MC Chargers 8

Η κατασκευή ενός σταθμού φόρτισης πραγματοποιείται με βάση τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, των πρότυπων ασφάλειας και συμβατότητας, καθώς και των εξατομικευμένων αναγκών των πελατών της εταιρείας ανά τον κόσμο.

Η γκάμα φορτιστών της MC CHARGERS είναι πληθωρική και καλύπτει με άνεση τόσο τις οικιακές (από 7 kW έως 22 kW AC) όσο και τις επαγγελματικές ανάγκες (από 60 kW έως 160 kW DC).

MC CHARGERS 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, οι διαθέσιμοι φορτιστές ξεχωρίζουν για τη μινιμαλιστική τους σχεδίαση, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα υψηλών προδιαγραφών μέσα ασφάλειας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρουν και ισχυρή αντιβανδαλιστική αντοχή για εξωτερική χρήση.

Πέρα όμως από τις κορυφαίες προδιαγραφές, όλοι οι φορτιστές της οικογένειας ORION προσφέρουν υψηλή συνδεσιμότητα με εξειδικευμένες εφαρμογές και πλατφόρμα Cloud διαχείρισης φορτιστών με μέγιστη ασφάλεια (cyber security).

MC CHARGERS 6

Το μόνο όμως που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε με την βοήθεια των ειδικών συμβούλων το μοντέλο φορτιστή που καλύπτει τις ανάγκες σας, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στα χέρια των καταρτισμένων τεχνικών της MC CHARGERS για την υλοποίηση του σταθμού.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι μπαίνοντας στην οικογένεια της MC CHARGERS επωφελείστε από δυνατότητα απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης 24/7 από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ