Οι καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις για την αγορά αυτοκινήτου

Opel Corsa

Σε μια αγορά αυτοκινήτου που πλέον αναπτύσσεται συνεχώς, οι προσφερόμενες εκπτώσεις δίνουν μεγάλο όφελος και καθιστούν ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα αυτοκίνητα που συνοδεύουν. Δείτε παρακάτω τις καλύτερες που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

Στην αναζήτηση του κατάλληλου αυτοκινήτου για αυτόν και την οικογένειά του, μεγάλο ρόλο για τον υποψήφιο αγοραστή παίζει φυσικά και το ποσόν το οποίο τελικά θα κληθεί να πληρώσει για να το νέο του απόκτημα. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, μια καλή έρευνα στην αγορά αυτοκινήτου θα του αποκαλύψει ότι μπορεί να βρει από τις πλέον συμφέρουσες και πιο σημαντικές εκπτώσεις των τελευταίων ετών, έχοντας έτσι ένα σημαντικό όφελος.

Εμείς, ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε από τις αντιπροσωπείες, ποιες είναι ακριβώς αυτές οι εκπτώσεις που προσφέρουν και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εξ αυτών. Σημειώστε ότι οι προσφορές αυτές ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οπότε εάν αυτή τη στιγμή είσαστε σε φάση αγοράς νέου αυτοκίνητου, σπεύσατε!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Citroen

Η γαλλική Citroen έχει στο πορτφόλιό της μια γκάμα με πρόσφατα παρουσιασμένα και αναβαθμισμένα μοντέλα, τα οποία προσφέρονται σε εκδόσεις βενζίνης, diesel, αμιγώς ηλεκτρικό και plug-in υβριδικό. Ειδικότερα, μπορεί κανείς να επιλέξει το αυτοκίνητο πόλης Citroen C1, το μικρό Citroen C3, το C4 C-Cross, το SUV C3 Aircross και το επίσης SUV, C5 Aircross (Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Citroen C5 Aircross PHEV).

Citroen C4
Μέσω του Citroen Smile Days, τα μοντέλα της μάρκας προσφέρονται με έκπτωση έως 2.500 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή και μέσω του προγράμματος Citroen Smile Days, τα παραπάνω μοντέλα προσφέρονται σε πολύ συμφέρουσες τιμές, που περιλαμβάνουν όφελος το οποίο φτάνει έως και τα 2.500 ευρώ. Παράλληλα, η Citroen προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα παραπάνω μοντέλα της, μεγιστοποιώντας περαιτέρω το όφελος αυτού που θα τα επιλέξει.

Fiat

Η Fiat δίνει όφελος μέσω μιας πλήρους γκάμας εκπτώσεων σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της, που μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και τα 3.000 ευρώ. Ξεκινώντας με το Panda, η έκπτωση ανάλογα με την έκδοση φθάνει τα2.350 ευρώ και οι τιμές του ξεκινούν από τα 11.550 ευρώ. Στην περίπτωση του 500, η έκπτωση για τη χάτσμπακ έκδοση φθάνει τα 2.210 ευρώ (από 11.990 ευρώ), στο cabrio μπορεί να ανέλθει στα 3.210 ευρώ (από 14.990 ευρώ) και στο Fiat 500X τα 1.000 ευρώ (τιμή από 17.200 ευρώ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Fiat Tipo Cross
Με 1.300 ευρώ έκπτωση προσφέρει η Fiat όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του Tipo Cross.

Σε ό,τι αφορά στην «οικογένεια» του Fiat Tipo, η έκδοση hatchback συνοδεύεται από έκπτωση η οποία μπορεί να φθάσει τα 1.600 ευρώ, στο sedan η έκπτωση αγγίζει έως και τα 860 ευρώ, στο στέισον βάγκον τα 2.000 ευρώ, ενώ στο Tipo Cross (Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του) η έκπτωση είναι 1.300 ευρώ. Τέλος, στο νέο Fiat 500e, το ηλεκτρικό 500αράκι, το ύψος της έκπτωσης είναι 480 ευρώ και ισχύει μόνο για την αρχική έκδοση 500 BEV Entry, διαμορφώνοντας έτσι την τιμή της από τα 19.970 ευρώ.

Mazda

Με αρκετά ενδιαφέρουσες εκπτώσεις συνοδεύει η Mazda όλα τα μοντέλα της. Στο μικρότερο Mazda 2 το παρεχόμενο ποσόν μπορεί να φθάσει τα 700 ευρώ, ενώ στο μικρομεσαίο Mazda 3 η έκπτωση είναι 1.000 ευρώ. Στο μικρομεσαίο SUV CX-30 και στο μεσαίο CX-5 ισχύει έκπτωση που αγγίζει επίσης τα 1.000 ευρώ, ενώ στο μεσαίο σεντάν Mazda 6 το ύψος της έκπτωση είναι και πάλι 1.000 ευρώ. Τέλος, το Mazda MX-5 στην «ανοιχτή» και την «κλειστή» (RF) του έκδοση συνοδεύεται από όφελος που φθάνει τα 500 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mazda MX-5
To Mazda MX-5 συνοδεύεται σε όλες τις εκδόσεις του από έκπτωση 500 ευρώ.

Opel

Η Opel συνεχίζει και τη φετινή χρονιά να αποτελεί μια από τις πρώτες σε πωλήσεις εταιρείες αυτοκινήτου της χώρας μας. Τα περισσότερα από τα μοντέλα της συνοδεύονται από εκπτώσεις που μειώνουν τις τιμές τους, ενώ ειδικά στην περίπτωση του Corsa, του Crossland, του Mokka και του Grandland X δίνεται ως δώρο και εξοπλισμός !more Opel, που μεγιστοποιεί ακόμη περισσότερο το παρεχόμενο όφελος.

Opel Mokka
Έως και 900 ευρώ ανάλογα με την έκδοση, είναι η έκπτωση που ισχύει για το Opel Mokka.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά τώρα στο ύψος των εκπτώσεων, στο ηλεκτρικό Opel Corsa η έκπτωση που ισχύει είναι 700 ευρώ και μαζί προσφέρεται όφελος ανταλλαγής 300 ευρώ. Στο Astra η έκπτωση που ισχύει είναι 550 ευρώ, στο Crossland έως 750 ευρώ, στο Mokka έως 900 ευρώ και στο Grandland έως 650 ευρώ (στο Grandland X PHEV -διαβάστε εδώ τη δοκιμή του- ισχύει έκπτωση 1.150 ευρώ και όφελος ανταλλαγής 500 ευρώ). Τέλος, έκπτωση ύψους έως και 850 ευρώ ισχύει για το Insignia Grand Sport (και όφελος ανταλλαγής 300 ευρώ), αλλά και για το Combo Life.

Peugeot

Η Peugeot είναι μια μάρκα η οποία έχει αναδειχθεί ως μια από τις δημοφιλέστερες της ελληνικής αγοράς. Διαθέτει αυτή τη στιγμή μια πλήρη και πρόσφατα αναβαθμισμένη γκάμα μοντέλων, βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και diesel, αλλά και ηλεκτρικές και plug-in εκδόσεις που τονίζουν τον οικολογικό και οικονομικό χαρακτήρα της εκάστοτε επιλογής. Επιπλέον των παραπάνω και αυτή την περίοδο, όλη η γκάμα της Peugeot  συνοδεύεται στο σύνολό της από πολύ συμφέρουσες εκπτώσεις, που χαρίζουν μεγάλο όφελος σε όποιον επιλέξει ένα από τα μοντέλα της.

Peugeot 2008
Από τα 19.000 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του Peugeot 2008 μετά την ισχύουσα έκπτωση.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανά αυτοκίνητο, οι εκπτώσεις είναι οι παρακάτω

Peugeot 208: Έκπτωση έως 1.600 ευρώ και τιμές από 13.500 ευρώ
Peugeot 2008: Έκπτωση έως 1.300 ευρώ και τιμές από 19.000 ευρώ
Peugeot 3008: Έκπτωση έως 1.800 ευρώ και τιμές από 25.200 ευρώ
Peugeot 5008: Έκπτωση έως 1.600 ευρώ
Peugeot 508: Έκπτωση 1.200 ευρώ

Renault

Η Renault αυτή την περίοδο προσφέρει σημαντική έκπτωση που μπορεί να φθάσει έως και τα 1.550 ευρώ για το Renault Clio (Δείτε εδώ τη δοκιμή του Renault Clio 1,0 TCe LPG). Μετά το όφελος αυτό, οι τιμές του Clio ξεκινούν από τα 13.790 ευρώ. Παράλληλα, προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις του γαλλικού μικρού δωρεάν το μεταλλικό χρώμα, ενώ ισχύει και χρηματοδότηση που συνοδεύεται από προνομιακό, επιδοτούμενο επιτόκιο 3,9%.

Renault Clio

Toyota

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές για τα περισσότερα από τα μοντέλα της και συγκεκριμένα για τα Aygo, Corolla χάτσμπακ, σεντάν και στέισον (Touring Sport), καθώς και στα SUV C-HR και Toyota RAV4. Ανά αυτοκίνητο, το Aygo έχει έκπτωση 300 ευρώ, η Corolla χάτσμπακ 600 ευρώ (700 ευρώ στην υβριδική), η Corolla σεντάν 900 ευρώ και η Corolla Touring Sport 700 ευρώ. Στα SUV μοντέλα, η έκπτωση του υβριδικού C-HR ανέρχεται στα 1.500 ευρώ και στο RAV4 στα 2.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota Corolla
Η έκπτωση που ισχύει για την Toyota Corolla hatchback μπορεί να φθάσει τα 700 ευρώ.

Εκτός των παραπάνω, οι υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της Toyota συνοδεύονται από δωρεάν επέκταση της εγγύησης της υβριδικής τους μπαταρίας έως και στα 11 έτη, ενώ ειδικά στην περίπτωση του RAV4 Hybrid προσφέρεται και επιδότηση 500 ευρώ για την αγορά αξεσουάρ Toyota.

Διαβάστε επίσης

Οι πρώτες τιμές του ηλεκτρικού Hyundai Ioniq 5

Ποιο είναι το φθηνότερο μικρό diesel της αγοράς;

Ποια είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα για τα παιδιά;

Τα καλύτερα μικρά μοντέλα της ελληνικής αγοράς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ