Ford: Next level after sales υπηρεσίες για ασφάλεια και ξεγνοιασιά

Ford Puma

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου είναι πολυσύνθετη υπόθεση και οι αξιόπιστες υπηρεσίες μετά την αγορά παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην αξιοπιστία και την ασφάλεια των μετακινήσεων.

Η διαδικασία απόκτησης ενός νέου αυτοκινήτου δεν περιορίζεται μόνο στην επιλογή του μοντέλου που μας αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες μας, αλλά πρέπει να περιλαμβάνει και γνώση για τις after sales υπηρεσίες που μας προσφέρονται.

Ford Service
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σωστή όμως εξυπηρέτηση και η γνώση του αντικειμένου από το εξειδικευμένο προσωπικό, θα πρέπει να υποστηρίζεται και από τα κατάλληλα εργαλεία για την διευκόλυνση και ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών.

Στη Ford, η εμπειρία απόκτησης και χρήσης ενός μοντέλου της δεν είναι μια απλή υπόθεση, καθώς πρέπει εκτός από ευχάριστη, να είναι και ουσιώδης για να υποστηρίξει και να εξυπηρετήσει τον πελάτη, σε ότι χρειαστεί.

Ford Service 2

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford, είναι υπεύθυνοι για την διατήρηση των αυτοκινήτων σε άριστη λειτουργική κατάσταση και να παραμένουν ασφαλή στην οδήγηση.

Οι πελάτες που εμπιστεύονται τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Ford, μπορούν να είναι σίγουροι ότι το αυτοκίνητό τους θα εφοδιαστεί με ανταλλακτικά Ford που πληρούν τις προδιαγραφές του εργοστασίου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την άριστη σχέση τιμής προς αξίας που διαθέτουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Service 2

Έτσι, το Ford σας θα είναι πάντα σε φόρμα και οι μετακινήσεις σας θα πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια, άνεση και φυσικά αξιοπιστία.

Τα οφέλη όμως των κατόχων Ford από τις υπηρεσίες μετά την πώληση δεν περιορίζονται μόνο στην ευλαβική περιοδική συντήρηση βάση των εργοστασιακών προδιαγραφών, αλλά και σε πολλά ακόμα στοιχεία που διευκολύνουν τη συμβίωση με ένα Ford.

Ford Service 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ford προσφέρει μεταξύ άλλων, εποχιακούς τεχνικούς ελέγχους (φθινοπωρινός και χειμερινός έλεγχος) για να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι υγιές, ενώ δεν απουσιάζουν και τα επίσημα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για κάθε μοντέλο της γκάμας.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης ενός Ford μπορεί να απολαύσει όλες τις after sales υπηρεσίες μέσω των ψηφιακών διευκολύνσεων που παρέχονται, όπως για παράδειγμα να κάνει διαδικτυακή κράτηση ραντεβού γρήγορα και εύκολα (με όφελος 10 ευρώ έως 31/12/2023), μέσω online booking ή της εφαρμογής FordPass.

FordPass

Οι ψηφιακές υπηρεσίες της Ford όμως δεν περιορίζονται μόνο στο να κλείσετε ραντεβού περιοδικής συντήρησης, αλλά κατά την διάρκεια αυτής υπάρχει και η υπηρεσία Ford Video Check που αποστέλλει ηλεκτρονικά την μαγνητοσκοπημένη εικόνα του οχήματος, όσο οι ειδικοί επισκευαστές του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου πραγματοποιούν τους απαραίτητους ελέγχους και εντοπίζουν, εάν υπάρχουν, σφάλματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταυτόχρονα, με την πραγματοποίηση της περιοδικής συντήρησης σε Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford (που συμμετέχουν στο πρόγραμμα), παρέχεται (μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση) δωρεάν οδική βοήθεια πανευρωπαϊκής κάλυψης, ανεξάρτητα από το μοντέλο και την ηλικία του.

Ford Video check 2

Τέλος, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford προσφέρεται δυνατότητα επέκτασης της διετούς εγγύησης με εργοστασιακά προγράμματα Ford Protect. Αυτό σημαίνει, ότι η κάλυψη για τα βασικότερα μέρη του αυτοκινήτου επεκτείνεται για έως και 6 επιπλέον χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα, (ό,τι συμπληρωθεί πρώτο). Ακόμα, προσφέρεται η δυνατότητα για Έλεγχο και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου Οχήματος για να νιώθετε ασφαλής και σίγουρος από την αγορά του μεταχειρισμένου Ford που πρόκειται να πραγματοποιήσετε.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το after sales της Ford

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ