Το Volvo EX90 θα υποστηρίζει τους νέους χάρτες της Google (video)

Volvo EX90

Στο νέο Volvo EX90 που αναμένεται τους επόμενους μήνες, οι κάμερες και τα ραντάρ συνεργάζονται για να κατανοήσουν το εξωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου σας και για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς.

Υποδεχτείτε το Google HD Maps – έναν ολοκληρωμένο χάρτη που σχεδιάστηκε ειδικά για κατασκευαστές αυτοκινήτων και παρέχει ενημερωμένες και ιδιαίτερα λεπτομερείς πληροφορίες. Συνεχίζοντας τη σταθερή συνεργασία της με την Google, η Volvo Cars και η στρατηγική θυγατρική, Polestar, θα είναι οι πρώτοι κατασκευαστές αυτοκινήτων που θα φέρουν την τεχνολογία χαρτών υψηλής ανάλυσης στα μοντέλα τους, αρχίζοντας με τα Volvo EX90 και Polestar 3 που παρουσιάστηκαν πρόσφατα.

volvo ex90
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Αυτή η κινούμενη απεικόνιση χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει τις προσπάθειες ανάπτυξης του Pilot Assist, της λειτουργίας υποβοηθούμενης οδήγησης, από τη Volvo, με υποστήριξη Google HD Maps και λήψη πληροφοριών από το προηγμένο πακέτο εξωτερικών αισθητήρων που απαρτίζεται από lidar, 5 ραντάρ και 8 κάμερες. Η εικόνα δεν απεικονίζει τις ακριβείς ικανότητες του Google HD Maps ή εφαρμογές, ούτε είναι ενδεικτική για αυτές.

Χρησιμοποιώντας τον χάρτη υψηλής ανάλυσης της Google, είναι εφικτός ο συνδυασμός δεδομένων από το κορυφαίο στον κλάδο του αυτοκινήτου πακέτο αισθητήρων που διαθέτει το Volvo EX90 με τα τοπικά εστιασμένα δεδομένα της Google που παρέχουν ακρίβεια σε επίπεδο κυκλοφοριακής λωρίδας, ώστε να διευκολύνουμε λειτουργίες υποβοηθούμενης οδήγησης, όπως η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας και η τεχνολογία Pilot Assist της Volvo Cars, καθώς και μελλοντικές λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι πληροφορίες για τον δρόμο, σε συνδυασμό με δεδομένα από το lidar και άλλους αισθητήρες του Volvo EX90, θα υφίστανται επεξεργασία από την κεντρική υπολογιστική μονάδα του αυτοκινήτου που υποστηρίζεται από τις NVIDIA DRIVE AI πλατφόρμες Xavier και Orin.

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να πάρουμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων του νέου Volvo EX90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ