Νέες εκδόσεις για το Volvo EX90

Volvo EX90 1

Το νέο μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Volvo θα εμπλουτίσει την γκάμα του με νέες εκδόσεις συστημάτων κίνησης και δυνατότητα 5θέσιας διάταξης καθισμάτων.

Η Volvo παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα πριν μερικές εβδομάδες και το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που διαθέτει προσφέρεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Volvo EX90 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμα δύο ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, με ένα ηλεκτρομοτέρ σε κάθε άξονα που εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης. Η έκδοση Twin Motor αποδίδει 408 ίππους και 770 Nm και η Twin Motor Performance 517 ίππους και 910 Nm.

Volvo EX90 3

Σε πρόσφατες δηλώσεις τους, στελέχη της Volvo ανέφεραν ότι υπάρχει «χώρος» για την δημιουργία μίας έκδοσης επιδόσεων, καθώς και μίας νέας με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η νέα έκδοση του Volvo EX90 θα έχει ηλεκτρομοτέρ μόνο στον πίσω άξονα (πισωκίνητη) και θα αποτελεί την βάση της γκάμας, ρίχνοντας παράλληλα και την τιμή εκκίνησης της γκάμας του νέου ηλεκτρικού SUV.

Volvo EX90 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, το νέο Volvo EX90 έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τρεις σειρές καθισμάτων σε διάταξη 2-3-2. Σε δηλώσεις όμως του chief operating officer της σουηδικής φίρμας στον αμερικάνικο Τύπο, ανάφερε ότι το νέο μεγάλο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας υποστηρίζει και την δημιουργία μιας έκδοσης με δύο σειρές καθισμάτων, προσφέροντας παράλληλα και πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ