Αυτές είναι οι εκδόσεις και οι τιμές στην Ελλάδα του κορυφαίου Volvo όλων των εποχών

Volvo EX90 1

Το νέο Volvo EX90 ξεκινά την εμπορική του διάθεση στη χώρα μας με δύο εκδόσεις ισχύος.

Σε ανακοίνωση τιμής για το νέο SUV EX90 προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Volvo, με την ηλεκτρική ναυαρχίδα να διατίθεται σε τετρακίνητες εκδόσεις και να δίνει την δυνατότητα να παραγγελθεί διαδικτυακά.

Volvo EX90 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, το νέο κορυφαίο ηλεκτρικό SUV της Volvo διατίθεται στο επίπεδο εξοπλισμού Ultra που φέρει πληθώρα σύγχρονων συστημάτων ασφάλειας και συνδεσιμότητας, και μεταξύ άλλων διαθέτει επιτήρηση περιβάλλοντος με LiDar, προβολείς Pixel LED, premium ηχοσύστημα της Bose και πολλά ακόμα.

Υπάρχουν διαθέσιμα δύο ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, με ένα ηλεκτρομοτέρ σε κάθε άξονα που εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης. Η έκδοση Twin Motor αποδίδει 408 ίππους και 770 Nm και η Twin Motor Performance 517 ίππους και 910 Nm.

Volvo EX90 3

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, για να πιάσουν οι δύο εκδόσεις τα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζονται 5,9 δλ. και 4,9 δλ. αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP η αυτονομία που εξασφαλίζει το πακέτο μπαταριών και για τις δύο εκδόσεις είναι γύρω από τα 580 χλμ.

Υπάρχουν διαθέσιμες έξι επιλογές στην χρωματική παλέτα, τρεις για τις οικολογικές δερμάτινες ταπετσαρίες, ενώ στο τον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε τροχούς 22 ιντσών (στάνταρ 21 ιντσών), φιμέ πίσω τζάμια, ανυψωτικά έδρανα στα πίσω καθίσματα για μικρά παιδιά (booster), ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins κ.α.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo EX90 4

Η τιμή εκκίνησης για το νέο Volvo EX90 έχει καθοριστεί στα 115.258 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επωφελείται ελεύθερης πρόσβασης στον Δακτύλιο και εξαιρείται από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας και τα δημόσια τέλη στάθμευσης για 2 χρόνια.

Επιπλέον, καλύπτεται με εγγύηση για πέντε χρόνια ή 100.000 χλμ., με αυτήν της μπαταρίας να φτάνει τα οκτώ χρόνια ή 160.000 χλμ., ενώ παρέχεται και πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance.

Volvo EX90 Twin Motor 408 PS: 115.258 ευρώ
Volvo EX90 Twin Motor Performance 517 PS: 120.590 ευρώ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ