Το Volkswagen ID. Buzz γίνεται ασθενοφόρο

VW ID. Buzz 2022 ασθενοφόρο Αννόβερο 2022

Περισσότερα από 30 επαγγελματικά οχήματα θα παρουσιαστούν στη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών στο Αννόβερο, μεταξύ των οποίων και το πρώτο ασθενοφόρο Volkswagen ID. Buzz.

Η IAA Transportation που θα πραγματοποιηθεί στο Αννόβερο στις 15-20 Σεπτεμβρίου είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον κόσμο για τις Μεταφορές και η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, παίζοντας «εντός έδρας», αναμένεται να έχει τη δική της δυναμική παρουσία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων, στη διεθνή γερμανική έκθεση θα έχουν παρουσία και εταιρείες που μετατρέπουν τα επαγγελματικά σε πιο εξειδικευμένα οχήματα. Ένα από τα οχήματα που θα έχει την τιμητική του στο Αννόβερο είναι το αμιγώς ηλεκτρικό VW ID. Buzz, το οποίο και θα παρουσιαστεί σε πολλές και διαφορετικές εκδόσεις.

Ανάμεσα στα οχήματα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα του κοινού θα είναι η έκδοση ασθενοφόρου του αμιγώς ηλεκτρικού ID. Buzz και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ολόκληρος ο κόσμος θα δει το νέο μοντέλο της Γερμανικής εταιρείας ως διασωστικό.

Τη μετατροπή του ID. Buzz σε ασθενοφόρο ανέλαβε μια εταιρεία που θεωρείται σπεσιαλίστας στο είδος, η γερμανική Bosenberg και έτσι τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν πλέον παρουσία και στα οχήματα διάσωσης.

Εκτός από το ID. Buzz ασθενοφόρο στην γερμανική έκθεση θα παρουσιαστεί από την Volkswagen και μια νέα έκδοση ταξί του Multivan με επταθέσια διαμόρφωση για την καμπίνα του, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν απευθείας από το εργοστάσιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το VW Crafter θα είναι επίσης παρόν στη γερμανική έκθεση με ποικιλία εκδόσεων και μετατροπών. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει εκείνη της Kogel/Flexmo που μετατρέπει το Crafter σε κινητό συνεργείο για ηλεκτρικά ποδήλατα! Περισσότερες λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά επαγγελματικά οχήματα που θα δούμε στη Γερμανία δεν υπάρχουν προς το παρόν και αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ