3 οικογενειακά SUV που αγοράζεις με κάτω από 300 ευρώ το μήνα

Alfa Romeo Tonale 1

Με σωστή έρευνα της αγοράς ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει το οικογενειακό SUV που θα τον βολέψει, τόσο στις ανάγκες όσο και στην τσέπη του.

Τα C-SUV αποτελούν μια καλή εναλλακτική απέναντι στα συμβατικά χάτσμπακ, χάρη στο αυξημένο ύψος από το έδαφος και τους κατά κανόνα μεγαλύτερους χώρους. Σε συνδυασμό μάλιστα και με τη μεγαλύτερη πρακτικότητα, αποτελούν τα καλύτερα οικογενειακά της αγοράς.

Τα SUV, ανεξαρτήτως μεγέθους, κυριαρχούν και στους ελληνικούς δρόμους για ευνόητους λόγους. Ο συνδυασμός μεγάλης πρακτικότητας, ευρυχωρίας, ευκολίας στην από/επιβίβαση και στη φόρτωση και η καλύτερη ορατότητα προς τα εμπρός, δείχνει αχτύπητος για την πλειονότητα των οδηγών. Εάν μάλιστα συνυπολογίσουμε και την επιβλητική εμφάνιση που φέρνει στο νου εκδρομές και περιπέτεια, τότε ο υποψήφιος αγοραστής ενός κανονικού μικρού οικογενειακού δεν βρίσκει λόγο να μην αποκτήσει ένα SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Alfa Romeo Tonale 2

Στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που προσφέρουν προωθητικές ενέργειες για την πιο εύκολη απόκτηση ενός SUV και μερικές από τις πιο «χτυπητές» είναι οι εξής:

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Alfa Romeo δίνει σε όλους την δυνατότητα να αποκτήσουν τη νέα Tonale, με αρκετά προνομιακούς όρους μέσω της προωθητικής ενέργειας Alfa Drive Now που ορίζει χαμηλές μηνιαίες δόσεις.

Tonale Super 1.5 130 PS MHEV AT FWD
Αξία αυτοκινήτου: 37.300 ευρώ
Προκαταβολή: 13.055 ευρώ (35%)
Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 36
Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο: 7,35%
Μηνιαία δόση: 274 ευρώ και μια ανισόποση 37η των 19.600 ευρώ
Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης): 7,95%

Ford Kuga
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H εγχώρια αντιπροσωπεία της Ford από την άλλη προσφέρει το Kuga που επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής με το ανταγωνιστικό επιτόκιο του προγράμματος My Ford και σταθερές δόσεις με περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες.

Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 PS ST-Line
Αξία αυτοκινήτου: 35.146 ευρώ
Προκαταβολή: 15.816 ευρώ
Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 84
Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο: 4,75%
Μηνιαία δόση: 271 ευρώ
Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης): 5,3%

VW Tiguan

Η Volkswagen προσφέρει στην Ελλάδα το δημοφιλές Tiguan με μίσθωση έναντι συμφωνημένου μηνιαίου τιμήματος, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μετά την παρέλευση της οποίας ο μισθωτής επιστρέφει το αυτοκίνητο. Μετά το τέλος της περιόδου μίσθωσης, υπάρχει η δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου σε προσυμφωνημένη τιμή. Ακόμα προσφέρεται με 3 χρόνια εγγύηση, service, και 12 μήνες ασφάλιση.

VW Tiguan 1.5 TSI 150 ACT EVO Life
Αξία αυτοκινήτου: 28.600 ευρώ
Προκαταβολή: 8.046 ευρώ
Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 36
Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο: 6,5%
Μηνιαία δόση: 229 ευρώ και μια ανισόποση 37η των 18.177 ευρώ
Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης): 7,23%

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ