Θα μπορούσε να ήταν έτσι η νέα Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Coupe;

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Coupe render

Η νέα Alfa Romeo Giulia είναι -βάσει της ιστορίας και της εντυπωσιακής αναγέννησης της φίρμας του Τορίνου- ένα από τα πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα της προσεχούς διετίας.

Κατά συνέπεια, δεν προκαλεί καμία απορία ο κατακλυσμός από ψηφιακά σχέδια που δημοσιεύουν ιδιώτες σχεδιαστές, ειδικοί στο CGI, όπως το νέο από τα πολλά του διάσημου «Sugar Design» που απεικονίζει την πιθανή Coupe εμφάνιση μιας ενδεχόμενης Giulia Quadrifoglio.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Giulia QV αναμένεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του νέου ιταλικού sedan για να ανταγωνιστεί τη BMW M4, όταν η πρώτη παρουσιαστεί επίσημα μέχρι το 2025. Ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, έχει επιβεβαιώσει ότι ο διάδοχος του ιταλικού αυτοκινήτου θα είναι ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό sedan που θα αγγίζει τους 1.000 ίππους.

Βασιμένη στην πλατφόρμα STLA Large της Stellantis, η νέα Giulia θα διαθέτει μπαταρία που θα της εξασφαλίζει αυτονομία 700 χιλιομέτρων - ανταγωνιστική των κορυφαίων σπορ γερμανικών ηλεκτρικών σπορ αυτοκινήτων.

Μέχρι στιγμής η φίρμα του Τορίνου -και μέλος του ομίλου Stellantis- δεν έχει αναφερθεί καν στο ενδεχόμενο να συνοδεύσει την τετράθυρη sedan Giulia με μια coupe (δίθυρη) έκδοση (ή με μια πιθανή station wagon) ένα νοσταλγικό αμάξωμα που παραπέμπει στις θρυλικές σπορ Alfa του παρελθόντος. Πολύ πιστεύουν ότι οι λιγότερο ισχυρές εκδόσεις θα είναι τετράθυρες, και οι Quadrifoglio θα έχουν Coupe αμάξωμα, πολύ ανώτερης αεροδυναμικής απόδοσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά είναι υποθετικά, όμως αρκετά για να εξάψουν τη φαντασία του «Sugar Design» και άλλων ιδιωτών σχεδιαστών. Σε συνδυασμό, φυσικά, με την ιστορία της Alfa Romeo Giulia, αλλά και της σημασίας που θα έχει το συγκεκριμένο νέο μοντέλο στην παγκόσμια ανάπτυξη της ένδοξης ιταλικής εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ