Έρχεται επετειακή BMW M4 με χειροκίνητο κιβώτιο

BMW M4 Competition 2022 1

Το M Division της BMW ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50στά του γενέθλια με μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής της M4 που θα διαθέτει χειροκίνητο σασμάν.

Το ερχόμενο Μάιο η BMW M GmbH θα κλείσει τα 50 χρόνια ζωής και φήμες θέλουν να το γιορτάζει με ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο. Σύμφωνα με το φόρουμ g80.bimmerpost, ένα στέλεχος της γερμανικής εταιρείας εκμυστηρεύτηκε την δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης της νέας BMW M4 με χαρακτηριστικά από την επερχόμενη CSL έκδοση και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

BMW M4 Competition 2022 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, σύμφωνα με την αναφορές στο εξειδικευμένο φόρουμ, η νέα επετειακή BMW M4 θα έχει υποδεέστερο εξοπλισμό άνεσης για μείωση του βάρους. Για παράδειγμα, θα λείπουν τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, οι αισθητήρες παρκαρίσματος και αρκετές ακόμα ηλεκτρικές ευκολίες. Η απούσια αυτών των αξεσουάρ άνεσης θα την κάνει ακόμα πιο ελαφριά και από την μελλοντικό CSL.

BMW M4 Competition 2022 3

Η BMW M4 CSL δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα, αλλά σύμφωνα με τον Γερμανικό Τύπο τα πρωτότυπα κάνουν ήδη τις τελικές δοκιμές εξέλιξης. Μάλιστα, διαθέτουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ελαφρύτερες ζάντες και εντονότερο αεροδυναμικό κιτ.

Με τη νέα χρονιά θα μάθουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τη νέα M4 CSL, καθώς και την επετειακή της έκδοση, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ