Ο Ρώσος κατασκευαστής των S-400 ετοιμάζει υβριδικό αυτοκίνητο

S-400

Η ρωσική βιομηχανία οπλικών συστημάτων Almaz-Antey που κατασκευάζει μεταξύ άλλων και τους S-400, εξελίσσει ένα υβριδικό αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης με το όνομα E-Neva.

Σύμφωνα με αναφορές στον ρωσικό Τύπο, η Almaz-Antey προγραμματίζει να κατασκευάσει δύο διαφορετικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης. Το πρώτο θα είναι βενζινοκίνητο και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα μπορεί να διανύσει περισσότερα από 1.000 χλμ. με ένα γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Το δεύτερο μοντέλο είναι υβριδικής τεχνολογίας και ο συνδυασμός του ρεζερβουάρ βενζίνης των 52 λίτρων και της ιδιαίτερα μεγάλης μπαταρίας για αυτοκίνητο του είδους με χωρητικότητα 70 kWh, μεταφράζεται σε συνδυαστική αυτονομία 810 χλμ. Και στις δύο περιπτώσεις, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα θα διαρκεί 8,5 δλ. και η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 180 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
NEVA

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Almaz-Antey επιβεβαιώνει την ενασχόληση του τμήματος οχημάτων ιδιωτικής χρήσης με τα νέα μοντέλα, αναφέροντας ότι δίνουν μεγάλη προσοχή στο νέο υβριδικό αυτοκίνητο. Για αυτόν τον λόγο προσπαθούν να κάνουν ιδιαίτερα αποδοτικό το σύστημα, με ισχυρή και έξυπνη ανάκτηση της ενέργειας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από τη Ρωσία, το E-Neva παρά την μέχρι τώρα αποκλειστική αμυντική ενασχόληση της Almaz-Antey, δεν θα έχει και έκδοση στρατιωτικού χαρακτήρα, αλλά θα προοριστεί αποκλειστικά για πολιτική χρήση. H ονομασία του προέρχεται από τον ποταμό Νέβα στην Αγία Πετρούπολυ.

Έκτακτη επικαιρότητα: Νέο λουκέτο στην ασφαλιστική αγορά. Στον αέρα χιλιάδες αυτοκίνητα

H κρατική Almaz-Antey είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες οπλικών συστημάτων στον κόσμο και ασχολείται κατά κύριο λόγο με την παραγωγή συστημάτων για την εναέρια και πυραυλική άμυνα. Τα πιο διάσημα “προϊόντα” της είναι τα συστήματα αεράμυνας μεγάλης εμβέλειας S-300, S-400 και S-500.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
E-Neva

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ