Νέο λουκέτο στην ασφαλιστική αγορά. Στον αέρα χιλιάδες αυτοκίνητα

used cars αγορά μεταχειρισμένου

Στην οριστική ανάκληση της άδειας της City Insurance, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα μας, προχώρησε η εποπτική αρχή της Ρουμανίας, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες ασφαλισμένα οχήματα στη χώρα μας.

Στη δυσάρεστη θέση της αναζήτησης νέου ασφαλιστικής εταιρείας βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων στη χώρα μας μετά και την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της City Insurance από την Αρχή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας της Ρουμανίας.

Η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με καθεστώς Eλεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), εκπροσωπούμενη από την εταιρεία N. Bourgazas & Associates E.E, είχε τεθεί προ τεσσάρων μηνών σε καθεστώς ειδική διαχείρισης, χωρίς ωστόσο να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης: Ποιά best seller εταιρεία ανακαλεί χιλιάδες οχήματα για σοβαρά προβλήματα;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το νέο λουκέτο στην ασφαλιστική αγορά θα επηρεάσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα, εκ των οποίων τα 180.000 βρίσκονται στη χώρα μας.

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί τι πρόκειται να γίνει με τα οχήματα που μέχρι σήμερα ήταν ασφαλισμένα στη ρουμανικής καταγωγής City Insurance κι αν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση από κάποια άλλη ασφαλιστική εταιρεία η οποία θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιό της.

Διαβάστε εδώ τι πρόκειται να συμβεί με τα 180.000 ανασφάλιστα οχήματα της City Insurance.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ