Έτοιμη για νέες περιπέτειες η δεύτερη γενιά της Mercedes E-Class All-Terrain (Video)

mercedes e-class allterrain

Η Mercedes αποφάσισε να προχωρήσει το σχέδιο και την εξέλιξη της νέας E-Class All-Terrain, ενός οικογενειακού Crossover που θα συνεχίσει την πορεία του παρότι επισκιάζεται από την GLE.

Νέες «κατασκοπευτικές» εικόνες, από τις δοκιμές της E-Class All-Terrain σε κλασσικές διαδρομές που επιλέγει η Mercedes γύρω από τα κεντρικά της στο Sindelfingen, αποκαλύπτουν με μεγαλύτερη σαφήνεια την εμφάνιση της νέας γενιάς του αντιπάλου του Audi A6 Allroad. Κι αυτό διότι το πρωτότυπο είχε πολύ λιγότερο καμουφλάζ από το αντίστοιχο της νέας E-Class Estate.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Crossover στοιχεία του πρωτοτύπου All-Terrain είναι, μεταξύ άλλων, τα πλαστικά προστατευτικά των θόλων των τροχών και στα μαρσπιέ, καθώς και το δια γυμνού οφθαλμού εμφανές αυξημένο ύψος από το έδαφος. Κατά τα άλλα η σχεδίαση του εμπρός μέρους είναι πανομοιότυπη με της E-Class sedan.

Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό, το οποίο δεν αναμένεται να έχει κάποιο επιπλέον Crossover στοιχείο. Θα διαθέτει την μεγάλη γυάλινη επιφάνεια της MBUX Hyperscreen με δύο μεγάλες οθόνες αφής συν μία επιπλέον οριζόντια οθόνη για τον πίνακα οργάνων. Ο εξοπλισμός θα συνοδεύεται με σύστημα τετραδιεύθυνσης και με την πνευματινή -ρυθμιζόμενη σε ύψος- ανάρτηση Airmatic.

Μηχανικά θα υιοθετήσει ό,τι και η E-Class: τους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους Turbo κινητήρες βενζίνης και diesel 2.0 και 3.0 λίτρων, με ήπια υβριδική τεχνολογία (MHEV) και το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-Tronic. Μία από τις εκδόσεις θα έχει και το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι, λοιπόν, η Mercedes E-Class All-Terrain θα μπει στα «χωράφια» της GLC, αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της σταδιοδρομία στην Ευρώπη περίπου στο μέσον του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ