Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση για την επόμενη γενιά της Mercedes E-Class (Video)

Mercedes-Benz E-Class 2023

Η εξέλιξη της νέας Mercedes-Benz E-Class έχει μπει στην τελική ευθεία και οι τελευταίες εμφανίσεις της αποκαλύπτουν τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες ενός επιβλητικού σε διαστάσεις και προδιαγραφές sedan.

Ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023, η νέα Mercedes-Benz E-Class πυκνώνει τις εμφανίσεις της στους γερμανικούς δρόμους.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, η υπό εξέλιξη Mercedes-Benz E-Class έχει απολέσει το βαρύ καμουφλάζ, δίνοντας μια σαφή εικόνα για τα βασικά, τουλάχιστον, στοιχεία του σχεδιασμού της.

Επί της ουσίας, η νέα Mercedes-Benz E-Class θα αποτελέσει τη μικρογραφία της κορυφαίας S-Class, τόσο στον τομέα του σχεδιασμού όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Mercedes E-Class
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με λιτές και απέριττες γραμμές στις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος, η νέα E-Class πρόκειται να επενδύσει στο ιδιαίτερο σχεδιαστικό αποτύπωμα της κεντρικής εισαγωγής αέρα και των φωτιστικών σωμάτων ώστε να διαφοροποιηθεί από τη σημερινή της γενιά.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχουν τα ψηφιακά πάνελ του πίνακα οργάνων και της κεντρικά τοποθετημένης οθόνης αφής. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη νέα E-Class να φιλοξενεί στην κεντρική της κονσόλας μια οθόνη 11,9 ιντσών ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και με οθόνη OLED 12,9 ιντσών, αντίστοιχης της S-Class.

Mercedes E-Class

Από το υβριδικό οπλοστάσιο της Mercedes πρόκειται να προέλθουν τα κινητήρια σύνολα της νέας E-Class, ακολουθώντας το παράδειγμα των εξηλεκτρισμένων εκδόσεων της C-Class.

Με ηλεκτρική αυτονομία που θα υπερβαίνει τα 100 χιλιόμετρα και τη συνδυαστική ισχύ ενός θερμικού και ενός ηλεκτρικού κινητήρα, η νέα E-Class θα επιχειρήσει να βρει θέση σε μια αγορά που μετασχηματίζεται με σκοπό να υποδεχθεί τη νέα, ηλεκτρική εποχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως προαναφέραμε, η πρεμιέρα της νέας Mercedes-Benz E-Class θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2023 και κρίνοντας από το γεγονός ότι οι δοκιμές εξέλιξης βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο, πιθανότατα το πρώτο δείγμα γραφής της γερμανικής μπερλίνας να αποκαλυφθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.        

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ