Αυτά είναι όλα τα νέα μοντέλα της Mercedes για το 2023

Μοντέλα Mercedes 2023

Τουλάχιστον τέσσερα νέα μοντέλα πρόκειται να αποκαλύψει μέσα στους επόμενους μήνες η Mercedes-Benz εμπλουτίζοντας τη γκάμα της με λιγότερο ή περισσότερο εξωτικές προτάσεις.

Με αμείωτο ρυθμό προχωρά η Mercedes στον πλήρη ανασχηματισμό της γκάμας της, προχωρώντας μέσα στους επόμενους έξι μήνες στο λανσάρισμα τουλάχιστον έξι νέων μοντέλων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το πλάνο της γερμανικής φίρμας για το 2023 διέρρευσε από την Ιταλία, στην οποία η Mercedes πρόκειται να λανσάρει τις προσεχείς ημέρες το κορυφαίο ηλεκτρικό SUV της γκάμας της, την περίφημη EQS SUV, την οποία και θα ακολουθήσει σχεδόν δύο μήνες αργότερα η EQE SUV.

Mercedes
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτάνοντας στον Ιούνιο, η Mercedes-Benz πρόκειται να αποκαλύψει τη νέα γενιά της E-Class, επιστρέφοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κατηγορία των πολυτελών sedan.

Μάλιστα η νέα Mercedes-Benz E-Class θα μας απασχολήσει και στη συνέχεια της χρονιάς, καθώς τον Οκτώβριο θα αποκτήσει και έναν δεύτερο τύπο αμαξώματος.

Ο λόγος για τη CLE Coupe, η οποία επί της ουσίας θα δανείζεται τις προδιαγραφές του τετράθυρου σεντάν, προσαρμόζοντάς τες στα δεδομένα μιας δυναμικότερης και πιο οδηγοκεντρικής πρότασης.

Mercedes

Τον Οκτώβριο πρόκειται να αποκαλυφθεί και η δεύτερη γενιά της Mercedes-AMG GT, ενώ έναν μηνά νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2022, στην γκάμα της γερμανικής φίρμας πρόκειται να προστεθούν οι ανανεωμένες GLA, GLB, GLE και GLE.

Την ίδια χρονική περίοδο, στις αρχές του φθινοπώρου, θα βρεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά και η νέα GLC Coupe, η οποία και ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία των Γερμανών στην ούτως ή άλλως πολυπληθέστατη κατηγορία των SUVs.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mercedes

Η λογική λέει ότι από τον Οκτώβριο έως και το τέλος της χρονιάς, η Mercedes-Benz δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, ωστόσο, σύμφωνα με το πλάνο το οποίο διέρρευσε στην Ιταλία, τους τελευταίους δύο μήνες του έτους δεν πρόκειται να δούμε κάποιο σημαντικό λανσάρισμα στην αγορά της γηραιάς ηπείρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ