Η Tesla ετοιμάζει μια ανακοίνωση-βόμβα -Φήμες για μια «ιστορική στιγμή» της αυτοκίνησης

Tesla Mexico Plant

Ο Elon Musk φέρεται ότι θα ανακοινώσει κάτι πολύ μεγάλο στη φετινή «Ημέρα Επενδυτών» της Tesla, την 1η Μαρτίου 2023, μαζί με τις πληροφορίες για τον ανασχεδιασμό και την αναβάθμιση της γκάμας.

Η Tesla Investor Day έχει καθιερωθεί ως ένα πεδίο σημαντικών ανακοινώσεων από τον Musk, ισχυρό άνδρα της εταιρείας, αλλά η προσεχή συνάντηση της Τετάρτης 1ης Μαρτίου θα μείνει στην ιστορία, όπως υποστηρίζουν οι συντάκτες του Teslascope στο Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Teslascope παρακολουθεί με λεπτομέρεια οτιδήποτε σχετίζεται με την Tesla, ισχυρίζεται πως διαθέτει εσωτερική πληροφόρηση από εργαζόμενους της εταιρείας, και αυτοχαρακτηρίζεται ως η πιο διακεκριμένη «παγκόσμια πλατφόρμα των οδηγών». Δείχνει να είναι καλά ενημερωμένη, αλλά καλό θα είναι να διατηρεί κανείς και ορισμένες επιφυλάξεις για τα γραφόμενά της.

Τι είναι, όμως, αυτό που πρόκειται να ανακοινώσει ο Musk και χαρακτηρίζεται ως «ανακοίνωση-βόμβα» από την Teslascope; Έχουν γίνει πολλές εικασίες: ότι θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα η διάθεση του νέου Cybertruck, ότι θα δωθούν λεπτομέρειες για το περίφημο Project Highland του Model 3, ότι θα ανακοινωθεί το Tesla των 25.000 ευρώ, ότι τα συστήματα αυτονομίας της θα είναι σε θέση να διασχίσουν την Αμερική από ακτή-σε-ακτή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι απορίες θα λυθούν την 1η Μαρτίου. Μαζί με αυτή τη φημολογούμενη «τεράστια» ανακοίνωση, η Teslascope αναφέρει επίσης ότι στη «Μέρα Επενδυτών» θα παρουσιαστούν και τα ανασχεδιασμένα Model 3 και Model Y - παρότι η αμερικανική εταιρεία έχει δηλώσει κατ' εξακολούθηση στο παρελθόν ότι δεν κάνει facelift στα αυτοκίνητά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την έναρξη της παραγωγής του Hardware 4, που θα υιοθετήσει το νέο λογισμικό της εταιρείας, καθώς και για την 11η έκδοση (Version 11) του συστήματος ημιαυτόνομης οδήγησης Full Self-Driving beta με τριών ζωνών GPS που θα επιτρέψει την αφαίρεση αρκετών αισθητήρων από το αμάξωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ