Πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Tesla των 25 χιλιάδων ευρώ

Tesla Model 2 render

Οι εικασίες για το πολυαναμενόμενο μικρό ηλεκτρικό Tesla, που αναμένεται να σπάσει ταμεία με τη μισή τιμή από το Model 3, δεν έχουν σταματημό. Το ίδιο και τα ψηφιακά σχέδια για την ενδεχομενη εμφάνισή του.

Κανένα από τα ψηφιακά σχέδια που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας δεν σχετίζεται με την Tesla. Το συγκεκριμένο, που βλέπετε στις φωτογραφίες, δημιουργήθηκε από το γαλλικό περιοδικό L'Automobile και είναι προφανές ότι ακολουθεί πιστά τις γραμμές και την αισθητική των Model 3 και Model Y.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αντίθεση με τις σχεδιαστικές εικασίες για το Model 2, που δεν γνωρίζουμε καν αν θα ονομάζεται Model 2 ή Model C ή κάπως αλλιώς, το πλάνο κατασκευής του από την Tesla έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο Elon Musk.

«Το όχημα της νέας γενιάς μας θα διαθέτει πλατφόρμα μισού κόστους σε σχέση με το Model 3 και το Model Y. Θα είναι μικρότερο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα ξεπεράσει σε πωλήσεις όλα τα άλλα μας αυτοκίνητα μαζί» είπε πρόσφατα ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Με το μικρό ηλεκτρικό της, που πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει ένα από τα παγκόσμια best-sellers όλων των εποχών -κάνοντας ένα Tesla προσιτό πια σε ευρύτατα οικονομικά στρώματα-, η Tesla θα μετατραπεί σε έναν από τους μεγαλύτερους και μαζικότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ