Η Alfa Romeo Tonale ανέλαβε καθήκοντα στην ιταλική αστυνομία

Alfa Romeo Tonale Polizia

Η πολιτειακή αστυνομία της Ιταλίας και οι Carabinieri περιμένουν την παράδοση 616 και 360 αντιτύπων της Alfa Romeo Tonale αντίστοιχα, αλλά η πρώτη που παρέλαβε τα δικά της ήταν η τοπική Αστυνομία του Bardolino στη λίμνη Garda.

Στα βάθη της ιστορίας ανέκαθεν η ιταλική αστυνομία και το σώμα των Carabinieri έδειχνε μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Alfa Romeo, για τα υπηρεσιακά τους οχήματα. Πληθώρα μοντέλων της φίρμας του Τορίνου λάμβαναν την ειδική μετατροπή με το φωτεινό φάρο στην οροφή τους και το μπλε χρώμα των ιταλικών δυνάμεων της τάξης - και φυσικά, μετά τη σύγχρονη Giulia, η νέα Tonale δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη η Αστυνομία της Ιταλίας και το σώμα των Carabinieri έχουν παραγγείλει περίπου χίλιες Tonale. Όμως, το πρώτο ιταλικό SUV που έβαλε την υπηρεσιακή μπλε στολή ήταν μια Tonale για τις τοπικές αστυνομικές αρχές της επαρχίας του Bardolino, που βρίσκεται μεταξύ της Βενετίας και του Μιλάνου. Αυτή η Tonale θα περιπολεί τις όχθες της πανέμορφης λίμνης Garda, της μεγαλύτερης στην Ιταλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την προσαρμογή της στις ανάγκες της τοπικής αστυνομίας έκανε η Carrozzeria Bertazzoni, η οποία κέρδισε τον αντίστοιχο διαγωνισμό. Πέραν του προκαθορισμένου χρωματισμού, η CB χρησιμοποίησε κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα στο κάτω χείλος του εμπρός και του πίσω προφυλακτήρα, που κάνει αντίθεση με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων της Brembo.

Πέραν του φάρου της οροφής, τοποθέτησε μικρότερους παλλόμενους προβολείς στις δύο κυψελοειδείς επιφάνειες στις δύο πλευρές του αεραγωγού του εμπρός προφυλακτήρα, στις δύο κάτω άκρες της πίσω πόρτας και πάνω από τους θόλους των πίσω τροχών. Η συγκεκριμένη Tonale φορά το υβριδικό σύστημα με κινητήρα 1.5 λίτρου, απόδοσης 130 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ