Οι κλασσικές Porsche αποκτούν τώρα και γνήσια εξαρτήματα αναβάθμισης

Porsche Classic Originale

Η Porsche Classic, το τμήμα κλασσικών αυτοκινήτων της εταιρείας της Στουτγάρδης, ξεκίνησε να προσφέρει και τα περίφημα Performance Parts για τα παλαιότερα αυτοκίνητά της, παράλληλα με τα γνήσια ανταλλακτικά αναστήλωσης.

Η γερμανική εταιρεία ήδη διέθετε επίσημα ανταλλακτικά για τους λάτρεις της αναστήλωσης των παλαιότερων Porsche, όπως κάνουν αρκετοί ακόμα κατασκευαστές, αλλά πλέον επέκτεινε τις δραστηριότητές της και με τη διάθεση των Performance Parts για να την αναβάθμιση της απόδοσης, αλλά και της εμφάνισης, μοντέλων προηγούμενων δεκαετιών. Τα εξαρτήματα αυτά, μέχρι τώρα, προσφέρονταν μόνο για τις τρέχουσες γενεές των αυτοκινήτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνδυασμό με τον εμπλουτισμό των κλασσικών ανταλλακτικών της, επίσης, η Porsche αναπτύσσει διαφορετικά την επικοινωνία με τους πελάτες της. Πλέον αυτή θα εστιάζει περισσότερο στην εμπειρία της ιδιοκτησίας και οδήγησης μιας κλασσικής Porsche, και όχι μόνο στις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούσαν στις ανακατασκευές των αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκινά μια νέα καμπάνια με τον τίτλο «Φροντιστής των Ονείρων» (Caretaker of Dreams), και θα προχωρήσει στην ανανέωση του εξειδικευμένου της περιοδικού «Originale» (που ήδη έχει μοιραστεί σε 375 χιλιάδες αντίτυπα των πρώτων έξι του τευχών), με στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς της με την κοινότητα των ιδιοκτητών παλαιών Porsche και με τον τρόπο ζωής που τη συνοδεύει.

«Θέλουμε, έτσι, να ξυπνήσουμε στους πελάτες μας τα συναισθήματα που ήδη συνδέουν με τις κλασσικές τους Porsche. Η Porsche Classic αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα από τα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και τις ανακατασκευές. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε και να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας να κρατήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους ζωντανό» είπε ο Ulrike Lutz, διευθυντής της Porsche Classic.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο αυτό, το νέο, έβδομο τεύχος του «Originale» θα περιλαμβάνει ιστορίες ιδιοκτητών παλαιών Porsche, χρήσιμες πληροφορίες για τα κλασσικά αυτοκίνητα της εταιρείας και πλούσια αντίστοιχη θεματολογοία. Μάλιστα, χίλια από τα αντίτυπα του περιοδικού θα περιέχουν ένα «χρυσό» εισιτήριο, το οποίο θα προσφέρει σε όσους το πετύχουν δωρεάν μια συλλεκτική έκδοση του «Originale».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ