Αψεγάδιαστο ρετρό Toyota Hilux με δώρο μια Yamaha! (video)

Toyota Hilux δημοπρασία Yamaha GT80

Για τους ρετρολάγνους petrolheads και τους φίλους της εκτός δρόμου περιπέτειας αυτός ο συνδυασμός Toyota Hilux και Yamaha GT80 που βγήκε στο σφυρί είναι απλά ακαταμάχητος.

Το βρει και να αγοράσει κανείς ένα χαρακτηριστικό αυτοκίνητο των '80s σε εξαιρετική κατάσταση, που να έχει παράλληλα όλα τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τη συγκεκριμένη «τρελή» για τους τέσσερεις τροχούς -και όχι μόνο- 10ετία, μπορεί από μόνο του να είναι αρκετό. Αν όμως αυτό το αυτοκίνητο συνοδεύεται και από μία vintage μοτοσικλέτα, που του ταιριάζει κάτι παραπάνω από γάντι, τότε μάλλον έχουμε μπροστά μας την ρετρό αγορά του αιώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα χρώματα του θρυλικού Αμερικανού οδηγού off road αγώνων Ivan «Ironman» Stewart, το Toyota Hilux του 1985 που βλέπετε στις οθόνες σας αγοράστηκε από τον τωρινό ιδιοκτήτη του το 2017.

Σύμφωνα και με τη σχετική αγγελία η βαφή είναι εργοστασιακή, με τον άνθρωπο που το έχει τώρα στην κατοχή του να προσθέτει στο pick up της ιαπωνικής εταιρείας ένα ζευγάρι νέες ζάντες και ελαστικά, νέα αμορτισέρ και μπαταρία, αλλά και να «φροντίζει» ό,τι άλλο χρειαζόταν επισκευή ή συντήρηση, όπως για παράδειγμα το air condition.

Το Hilux έρχεται με όλα τα σωστά αξεσουάρ που το κάνουν ακόμη πιο ποθητό, με την τετράδα των προβολέων, το roll bar, τον «διπλό» μεταλλικό πίσω προφυλακτήρα και τις μεταλλικές ποδιές να ξεχωρίζουν. Συνολικά το pick up της Toyota βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό το αποδεικνύουν οι δεκάδες φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε εδώ, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα την προσοχή που έχει δοθεί τόσο στην καμπίνα του Hilux όσο και στο αμάξωμα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο διάσημος για την αξιοπιστία του R22 εν σειρά 4κύλινδρος κινητήρας των 2,4 λίτρων, ενώ η κίνηση φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων με τα διανυθέντα χιλιόμετρα να ξεποερνούν ελαφρώς τα 150.000.

Το κερασάκι στην τούρτα βρίσκεται φυσικά στην καρότσα του Hilux και είναι μια Yamaha GT80 του 1975 που πωλείται μαζί με το pick up της Toyota. Η δίχρονη αερόψυκτη μοτοσυκλέτα των 72 κ.εκ. βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση και σύμφωνα και με το κοντέρ της έχει διανύσει κάτι λιγότερο από 2.000 χιλιόμετρα. H GT80 αποτελεί το ιδανικό «συμπλήρωμα» για το σκληροτράχηλο Hilux και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της εκεί που δεν μπορεί να φτάσει το pick up.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραδόξως ο ακαταμάχητος αυτός ρετρό συνδυασμός δεν βρήκε τελικά τον επόμενο ιδιοκτήτη του. Το ποσό των 38.000 ευρώ του τελευταίου χτυπήματος στην online δημοπρασία (έλαβε τέλος την 1η Δεκεμβρίου), ήταν κάτω από τις προσδοκίες του υπάρχοντος ιδιοκτήτη. Κάτι μας λέει ωστόσο ότι σύντομα θα ξαναδούμε αυτό το εξαιρετικό από κάθε άποψη Hilux να διατίθεται προς πώληση, αυτή τη φορά με αίσιο τέλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ