Η πρώτη επίσημη εικόνα της καυτής Toyota GR Corolla

Toyota GR Corolla

Η ισχυρότερη Toyota Corolla όλων των εποχών παραμένει στο προσκήνιο της επικαιρότητας, με την ιαπωνική φίρμα να δίνει στο φως της δημοσιότητας την πρώτη επίσημη εικόνα του αυτοκινήτου.

Η Toyota GR Corolla βρίσκεται προ των πυλών και αυτό το αποδεικνύει η πρώτη επίσημη εικόνα του αυτοκινήτου, η οποία είδε πριν από λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία ακόμα υπενθύμιση της παρουσίας του αυτοκινήτου πίσω από τις κλειστές γκαραζόπορτες της ιαπωνικής φίρμας, καθώς η επίσημη πρεμιέρα του στις αρχές της επόμενης χρονιάς δεν αργεί.

Πριν από μερικές ημέρες είχαν διαρρεύσει και οι προδιαγραφές του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που το ήθελαν να φοράει τον υπερτοφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,6 λίτρου και να αποδίδει -ανάλογα με την έκδοση- 272 ή 300 ίππους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota GR Corolla

Τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου συμπληρώνει το σύστημα τετρακίνησης, το οποίο θα προέρχεται από το μέχρι σήμερα γνωστό GR Yaris, όπως άλλωστε και το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων.

Με δεδομένο ότι το GR Yaris δεν διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι Ιάπωνες πρόκειται να δώσουν προτεραιότητας στη συγκεκριμένη αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι η GR Corolla θα δραστηριοποιηθεί κατά αποκλειστικότητα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ