Το Alpine A110 φρεσκάρεται με νέα χρώματα

Alpine A110 Atelier

To Atelier Alpine παρουσίασε μια σειρά από αξεσουάρ εξατομίκευσης που φρεσκάρουν λίγο τον αέρα του Α110 με 26 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς στο αμάξωμα και το εσωτερικό.

Η Alpine A110 είναι ένα από τα τελευταία θερμικά sports-coupe -μαζί με τη BMW M2- που συνεχίζουν ακάθεκτα την ιστορία τους, μετά τον αποχαιρετισμό στο Audi TT, στην Porsche 718 Cayman, και τελευταία στα Toyota GR86 και Subaru BRZ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γαλλικό αντίτυπο, συνεπώς, ήδη μετρά πολλά χρόνια στην αγορά, κι έτσι η Alpine θέλησε να το φρεσκάρει λίγο με μια σειρά από νέα χρώματα και αξεσουάρ εξατομίκευσης. Εξάλλου, η τελευταία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος μεταξύ των εύπορων αγοραστών σπορ αυτοκινήτων, που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Το νέο αυτό “πακέτο” αλλαγών του Atelier Alpine περιλαμβάνει 26 νέους και αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τόσο στο αμάξωμα όσα και στο εσωτερικό, για τις εκδόσεις A110 S και A110 R Turini.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα νέα χρώματα είναι το μπλε Storm Blue, το οποίο με τη ματ υφή του κάνει αντίθεση με τις μαύρες γυαλιστερές ζάντες 18 ιντσών. Παράλληλα, το κόκκινο Seismic Red δίνει στο Α110 Turini πιο δυναμικό χαρακτήρα, ειδικά καθώς συνδυάζεται με τμήματα από γυμνά ανθρακονήματα και σπορ καθίσματα Sabelt.

Όμως, το πιο φανταχτερό νέο χρώμα είναι το πράσινο Acid Green, επίσης ματ υφής, που μπορεί να συνδυαστεί με μαύρες γυαλιστερές είτε μεταλλικές ζάντες, ενώ το εσωτερικό του είναι επενδεδυμένο με Alcantara γκρι χρώματος και με ραφές στο χρώμα του αμαξώματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο αυτό πακέτο των επιλογών εξατομίκευσης του Alpine A110 θα προστεθεί από το Φθινόπωρο στις προαιρετικές επιλογές του γαλλικού sportscar - το οποίο δεν είναι πλέον το μοναδικό αυτοκίνητο της γκάμας της εταιρείας της Διέππης, μετά την πρόσφατη παρουσίαση του νέου Α290.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ