Τα καλύτερα ηλεκτρικά scooters της αγοράς -«Καίνε» 1 ευρώ στα 100 χλμ.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά scooters της αγοράς 2023

Απίστευτη οικονομία κίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων και σημαντικά μειωμένο κόστος συντήρησης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των καλύτερων ηλεκτρικών scooters της ελληνικής αγοράς.

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί πραγματικότητα και για τον κόσμο των δύο τροχών με τον ηλεκτρικό κινητήρα να έχει σημαντική παρουσία στις μοτοσυκλέτες αλλά και στα ηλεκτρικά scooters που έχουν μπει πλέον και στην ελληνική αστική καθημερινότητα.

Όπως και τα αντίστοιχα συμβατικά, τα μηδενικών εκπεμπόμενων ρύπων ηλεκτρικά scooters είναι μια εξαιρετική λύση για να κινηθεί κανείς στους δρόμους της πόλης καθώς και αυτά έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν άψογα τον δίτροχο ρόλο τους ως το πιο άνετο και αποτελεσματικό μέσο για τους μποτιλιαρισμένους δρόμους που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ηλεκτρικά scooters μπορούν πλέον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι, έπειτα και από τη σχετική ισοδυναμία στα διπλώματα, μπορούν να αποκτήσουν ένα δίτροχο κατηγορίας Α1 (και ΑΜ), χωρίς να χρειάζεται να δώσουν εξετάσεις, απλά με την παρακολούθηση πρακτικών μαθημάτων και την επικύρωση της άδειας τους.

Στα πλεονεκτήματά των ηλεκτρικών scooters έναντι όλων των υπόλοιπων συμβατικών μεταφορικών μέσων στο αστικό περιβάλλον, είναι το χαμηλότερο κόστος συντήρησης, σε σχέση με τα αντίστοιχης απόδοσης συμβατικά μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και ακόμη πιο σημαντικά το απίστευτα χαμηλό κόστος για να διανύσουν 100 χλμ. απόστασης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την φόρτιση να γίνεται στο σπίτι και την τιμή της κιλοβατώρας να βρίσκεται στο 0,16 ευρώ τα ηλεκτρικά scooters χρειάζονται περίπου ένα ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα. Παράλληλα, χάρη και στην κρατική επιδότηση για ηλεκτρικά δίκυκλα κατηγορίας L1e έως L4e, η οποία φτάνει στο 30% επί της προ φόρων τιμής τους και με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 1.300 ευρώ, η απόκτηση ενός ηλεκτρικού scooter σήμερα φαντάζει ως επιλογή που βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Οι προτάσεις που ακολουθούν είναι και εκείνες που ξεχωρίζουν στα EV scooters που είναι διαθέσιμα στο ελληνικό κοινό και μπορούν καλύψουν ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και προτεραιοτήτων. Πάμε να γνωρίσουμε και τις τέσσερεις καλύτερα.

Seat MO eScooter 125: Με επιδόσεις που ξεχωρίζουν

Το eScooter 125 οδηγείται με δίπλωμα Α1 και συνδυάζει τις εξαιρετικές για την κατηγορία επιδόσεις, με μπόλικους χώρους για δύο άτομα. Η μεγάλη μπαταρία των 5,6 kWh αποσπάται και μεταφέρεται εύκολα χάρη στο εργονομικό πτυσσόμενο χερούλι και τα ροδάκια που φέρει. Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Vespa Elettrica: Όταν το απαράμιλλο στιλ συναντά το μέλλον

Με το εμβληματικό σχήμα της η Elettrica απευθύνεται σε εκείνους που θέτουν το απαράμιλλο design ως πρώτη προτεραιότητα, χωρίς όμως να κάνουν θυσίες στους τομείς της φιλικότητας και της χρηστικότητας. Σε δύο εκδόσεις με την «45 km/h» να οδηγείται και με δίπλωμα κατηγορίας AM. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Yamaha Neo's: Η ηλεκτρική αστική λύση για οικονομία στο μέγιστο

Ειδικά για εκείνους που μοιράζονται το scooter τους και με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, το Yamaha Neo's αποτελεί να εξαιρετική επιλογή καθώς χαρακτηρίζεται από την φρέσκια, νεανική του σχεδίαση, ενώ οδηγείται από 16χρονους με δίπλωμα κατηγορίας AM. Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Zeeho AE8S+: Τεχνολογικά προηγμένο, με αυτονομία έως 140 χλμ.

Επιδόσεις και σχεδίαση που μοιάζει να έρχεται από το μέλλον προσφέρει το Zeeho AE8S+ που έκανε πρόσφατα ντεμπούτο στην ελληνική αγορά. Με τον κινητήρα τοποθετημένο στο πλαίσιο, φρένα Brembo και ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ, το Zeeho απευθύνεται και σε εκείνους που δίνουν έμφαση στη σπορ συμπεριφορά. Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ