Το Yamaha Neo's σε νέα έκδοση με σημαντικό όφελος

Η Yamaha OW-01 στο περίπτερο του carandmotor.gr Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Yamaha Neo's Dual Battery Limited ονομάζεται η νέα ειδική έκδοση του ηλεκτρικού scooter της ιαπωνικής εταιρείας που είναι διαθέσιμη στο κοινό με σημαντικό όφελος.

Η Yamaha διευκολύνει την ανάγκη των κατοίκων των πόλεων για γρήγορη και οικονομική μετακίνηση προσφέροντας το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Yamaha Neo's στη νέα ειδική έκδοση Dual Battery Limited.

Πρόκειται για την πληρέστερη σε εξοπλισμό έκδοση του ηλεκτρικού scooter της Yamaha, με τις δύο μπαταρίες, η οποία οδηγείται με δίπλωμα κατηγορίας AM -από 16 ετών- αλλά και από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου, έπειτα και από την ισοδυναμία που ισχύει στη χώρα μας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H έκδοση Dual Battery Limited με τις δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία στην πολύωρη αστική μετακίνηση. Είναι εξοπλισμένη με δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah (968 Wh) που μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν και να φορτιστούν στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Η μεταφορά των εν λόγω μπαταριών είναι εύκολη καθώς το βάρος τους είναι μόλις οχτώ (8) κιλά -έκαστη-, ενώ φέρουν μεγάλη εργονομική χειρολαβή που διευκολύνει ακόμη περισσότερο την μεταφορά της.

Η έκδοση φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό της τον ισχυρότερο ηλεκτρικό κινητήρα της κατηγορίας (ονομαστική ισχύς 3,13 ίπποι) και τροχούς 13 ιντσών για μέγιστη ευελιξία στο αστικό περιβάλλον, ενώ οι δύο μπαταρίες προσφέρουν αυτονομία που φτάνει έως και τα 68 χλμ., σύμφωνα με το πρότυπο WMTC Class 1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή λιανικής του Neo's Dual Battery Limited ορίζεται στα 4.420 ευρώ, αλλά η τελική τιμή του μετά και τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» πέφτει στα 2.945 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το αστικό ηλεκτρικό scooter της Yamaha μπορεί να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ