Αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης αυτοκινήτων από τους ειδικούς

Armet Mobility 1

Η αυτοκίνηση κινείται για τα καλά στον ρυθμό της ηλεκτροκίνησης και η Armet Mobility προσφέρει ολοκληρωμένο εξοπλισμό φόρτισης για να απολαύσετε τα οφέλη της στο μέγιστο.

Η παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους εξηλεκτρισμού της, με όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν διαρκώς νέα μοντέλα με επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης (PHEV) ή αμιγώς ηλεκτρικό (EV). Η τεχνολογία των νέων μοντέλων είναι ιδιαίτερα προηγμένη και όπως είναι ευκόλως κατανοητό αντίστοιχη εξέλιξη διαθέτει και ο τομέας των φορτιστών τους.

Armet Mobility 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, νέες τεχνολογίες επιτρέπουν πλέον αυξημένη ισχύ φόρτισης, ενώ παράλληλα προσφέρουν νέες οικονομικότερες λύσεις τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση.

Μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες του χώρου, η Armet Mobility, ακολουθεί συγκεκριμένο σχέδιο και το όραμά της είναι η βελτίωση του τρόπου με τον οποίο ο κόσμος χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια. Χάρη στην εξειδίκευσή της, συμβάλει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και στην ενεργειακή μετάβαση της χώρας μας. Μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια έχει παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη, με την τοποθέτηση περισσότερων από 3.200 AC και 183 DC φορτιστών σε όλη την επικράτεια.

Armet Mobility 3

Πέρα όμως από αυτό, η Armet Mobility έχει ως κύριο μέλημά της την ενημέρωση του υποψήφιου αγοραστικού κοινού για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, τόσο για το περιβάλλον όσο και για την καθημερινή εξοικονόμηση πόρων του νοικοκυριού, ενώ η εμπειρία που έχει της δίνει τη δυνατότητα να επεκταθεί με σιγουριά και εκτός συνόρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τομέας που δραστηριοποιείται η Armet Mobility αφορά τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για όλους, κυρίως για επιχειρήσεις, και αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως η Kempower, Hypercharger, Alfen, Autel και Wallbox. Με αυτό τον τρόπο, προσφέρει φορτιστές με ισχύ μέχρι και 600 kW, πλήρως πιστοποιημένους με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και με μεγάλες πωλήσεις, τόσο σε ιδιώτες όσο και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Armet Mobility 4

Το πελατολόγιο της εταιρίας αποτελείται από επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων κυρίως όμως από εταιρίες/παραγωγούς ενέργειας και εμπορίας/ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Εταιρίες από κλάδους όπως ο τουρισμός, η εστίαση, οι μεταφορές ακόμα και ιδιώτες εμπιστεύονται την Armet Mobility για να σχεδιάσει, υλοποιήσει και να υποστηρίξει τις υποδομές ανεφοδιασμού του ηλεκτροκίνητου στόλου τους.

Εκτός από την διάθεση τεχνικού υλικού, η Armet Mobility έχει πλήρως πιστοποιημένο προσωπικό και συνεργάτες για την εγκατάσταση των φορτιστών, αλλά και των αναγκαίων υποδομών που να χρειαστεί ο χώρος σας. Επιπλέον, αναλαμβάνει την αδειοδότηση, την υποβολή αίτησης και την υλοποίηση αύξησης της ισχύος της γραμμής, και φυσικά τον τελικό έλεγχο των υποδομών σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Armet Mobility 5

Οι ευρωπαϊκής κατασκευής φορτιστές που προσφέρονται για οικιακή τοποθέτηση και χρήση είναι ισχύος από 3,7 kW έως και 22 kW, ξεχωρίζουν για την μοντέρνα σχεδίασή τους και συνδυάζουν κορυφαίες τεχνολογίες με υψηλή λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα. Εφοδιάζονται με δική τους εφαρμογή για smartphone που παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα χρήσης και κατάστασης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και απομακρυσμένο έλεγχο του φορτιστή. Επιπλέον, η Armet Mobility έχει στο δυναμικό της ειδικούς συμβούλους που εκπαιδεύουν τους πελάτες για την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων, φορτίζοντας όταν το ρεύμα είναι φθηνότερο.

Πιο συγκεκριμένα, η Armet Mobility έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εταιρειών και έχει αναλάβει κολοσσιαία έργα, όπως της ΔΕΗ blue, της Autohellas, της Protergia Charge, της ixion και πολλών άλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις φόρτισης που προσφέρει η Armet Mobility μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Διεύθυνση: 1ο Χιλιόμετρο Μαρκοπούλου – Καλυβίων, Μαρκόπουλο, Αττικής
Τ.Κ.: 19003
Τηλέφωνο: +30 2299022043

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ