Όλα όσα κάνουν το νέο Peugeot 308 ξεχωριστό

Peugeot 308

Η νέα γενιά του Peugeot 308 δεν αποτελεί απλά τη φυσική εξέλιξη του μοντέλου αλλά διακρίνεται μία σειρά στοιχείων που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Κι αυτά τα στοιχεία, χωρισμένα σε τρεις βασικούς τομείς, παρουσιάζονται στο ενδιαφέρον video που ετοίμασε η γαλλική εταιρεία για το δημοφιλές της μοντέλο.

Ξεκινώντας από τις μοναδικές του σχεδιαστικές γραμμές! Φέρει το νέο έμβλημα της μάρκας, έχει μεγαλύτερο μήκος, μειωμένο ύψος κι αυτό, σε συνδυασμό με το ‘σβήσιμο’ του εμπρός μέρους, εξασφαλίζει την εικόνα ενός ακόμα πιο σπορτίφ hatchback.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Peugeot 308 με μοναδική σχεδίαση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, φέρει το νέο έμβλημα της μάρκας, ενώ η συνολική βελτίωση της αρχιτεκτονικής αντικατοπτρίζεται στους εσωτερικούς χώρους και τονίζει το δυναμισμό και την προσωπικότητά του νέου μοντέλου. Μάλιστα, στο κυνήγι της καλύτερης δυνατής αεροδυναμικής απόδοσής του, η Peugeot κατάφερε να τονίσει και το μοναδικό στιλ του!

Συνεχίζοντας με το μοναδικό Peugeot i-cockpit! Σε κάθε γενιά, αυτό αναβαθμίζεται και εκμοντερνίζεται. Ειδικά στο νέο 308, σηματοδοτεί μία ξεκάθαρη αλλαγή σε ότι αφορά την εργονομία, την ποιότητα του σχεδιασμού και την τεχνολογία χάρη στο εντελώς νέο σύστημα infotainment, το Peugeot i-Connect.

Το νέο σπορ τιμόνι περιλαμβάνει αισθητήρες (οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν το πιάσιμο της στεφάνης από τον οδηγό), καθώς και χειριστήρια ηχοσυστήματος, πολυμέσων, τηλεφώνου και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης. Ο πίνακας οργάνων, τοποθετημένος στο ύψος των ματιών, περιλαμβάνει μία ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών, ενώ είναι τρισδιάστατος στις εκδόσεις GT και GT Plus.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και κλείνοντας, με τα μοναδικά υβριδικά σύνολα. Με δεδομένο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί έναν ακόμα εμβληματικό εκπρόσωπο της φιλοσοφίας της «δύναμης της επιλογής» για την οποία περηφανεύεται η γαλλική μάρκα, το Peugeot 308 προσφέρεται με δύο επαναφορτιζόμενα υβριδικά κινητήρια σύνολα:

- HYBRID 180 e-EAT8 / κίνηση στους 2 τροχούς / συνδυασμός ενός βενζινοκινητήρα 150hp (110kW) PureTech και ηλεκτροκινητήρα 81 kW συνδεδεμένο στο κιβώτιο e-EAT8 / από 25g C0₂ ανά χιλιόμετρο και έως 70 χλμ αυτονομίας με 100% ηλεκτροκίνηση.

- HYBRID 225 e-EAT8 / κίνηση στους 2 τροχούς / συνδυασμός βενζινοκινητήρα 180 hp (132 kW) PureTech και ηλεκτροκινητήρα 81 kW συνδεδεμένο στο κιβώτιο e-EAT8 / απο 26g C0₂ ανά χιλιόμετρο έως 71 χλμ αυτονομίας με 100% ηλεκτροκίνηση.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ