Η πλήρης γκάμα συστημάτων ασφαλείας του νέου Peugeot 308

Peugeot 308 2022 1

Το νέο 5θυρο γαλλικό μικρομεσαίο έρχεται φουλ εξοπλισμένο και απόλυτα προετοιμασμένο για να προστατεύσει εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

Η Peugeot έχει παράδοση στην ασφάλεια που προσφέρει το μικρό οικογενειακό της μοντέλο, με όλες τις γενιές του 308 να έχουν πετύχει 5στερη διάκριση στις δοκιμές πρόσκρουσης του Οργανισμού Euro NCAP.

Peugeot 308 2022 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Peugeot 308 διαθέτει την τελευταία γενιά βοηθημάτων οδήγησης, εμπλουτίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική “ομπρέλα” του προηγμένου γαλλικού μικρομεσαίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλότερο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας, σε συνδυασμό με ακόμη μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση.

Peugeot 308 2022 3

Η ήδη πλούσια γκάμα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και βοηθημάτων οδήγησης, εμπλουτίστηκε πρόσφατα με το Drive Assist 2.0 με προσαρμοζόμενο cruise control και λειτουργία Stop and Go (στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο EAT8).

Peugeot 308 2022 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας ενσωματώνει 3 νέες λειτουργίες για δρόμους με τουλάχιστον δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση: υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας με ταχύτητα από 70 έως 180 χλμ./ώρα, σύστημα προσαρμογής της ταχύτητας σύμφωνα με τις πινακίδες των ορίων και προσαρμογή της ταχύτητας μέχρι τα 180 χλμ.ώρα ανάλογα με την καμπυλότητα της στροφής.

Peugeot 308 2022 5

Ο βασικός εξοπλισμός ασφάλειας του νέου Peugeot 308 διαθέτει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, ESP, Hill Start Assist και σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, καθώς και τα πακέτα Visibility και Safety.

Peugeot 308 2022 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Visibility Pack περιλαμβάνει προβολείς LED εμπρός και πίσω, φώτα ημέρας τύπου LED και αισθητήρες βροχής και φώτων. Από την άλλη, το Safety Pack διαθέτει: αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με νυχτερινή λειτουργία, προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης, προειδοποίηση και διόρθωση σε περίπτωση ακούσιας απόκλισης από την λωρίδα κυκλοφορίας, αναγνώριση οδικής σήμανσης, cruiser control και speed limiter με αναγνώριση ορίου ταχύτητας και ειδοποίηση προσαρμογής ταχύτητας και ειδοποίηση υπέρβασης χρόνου οδήγησης.

Peugeot 308 2022 7

Επιπλέον, το νέο Peugeot 308 διαθέτει δυνατότητα αυτόνομου παρκαρίσματος και τοποθέτησης τεσσάρων καμερών για επιτήρηση και υποβοηθήση κατά την στάθμευση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ