Πως λειτουργούν οι διακόπτες αφής του Peugeot 308

Peugeot 308

Η νέα γενιά του Peugeot 308 είναι εδώ, με μοναδική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και γεμάτη τεχνολογία.

Το γαλλικό μοντέλο προσφέρει τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, το νέο Peugeot i-Cockpit και το i-Connect Advanced, ένα πρωτοποριακό, απόλυτα μοντέρνο και δικτυωμένο σύστημα infotainment.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To πρώτο το ξέρετε, αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της μάρκας και σε κάθε γενιά αναβαθμίζεται και εκμοντερνίζεται. Όμως το νέο 308 σηματοδοτεί μία ξεκάθαρη αλλαγή σε ότι αφορά την εργονομία, την ποιότητα του σχεδιασμού και την τεχνολογία χάρη στο εντελώς νέο σύστημα infotainment, το Peugeot i-Connect.

Το νέο σπορ τιμόνι περιλαμβάνει αισθητήρες (οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν το πιάσιμο της στεφάνης από τον οδηγό), καθώς και χειριστήρια ηχοσυστήματος, πολυμέσων, τηλεφώνου και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Ξεκινώντας από την έκδοση Allure, το νέο 308 περιλαμβάνει πλήρως διαμορφώσιμους διακόπτες αφής (i-toggles) που αντικαθιστούν το συμβατικό πάνελ χειρισμού του συστήματος κλιματισμού. Τοποθετημένοι δίπλα ακριβώς στην κεντρική οθόνη διαθέτουν εμφάνιση και επίπεδο τεχνολογίας μοναδικά στην κατηγορία.

Κάθε i-toggle είναι ένας διακόπτης αφής που παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του συστήματος κλιματισμού, των επαφών του τηλεφώνου και των σταθμών του ραδιοφώνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τα πάντα για τη λειτουργία τους, στο video που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ