Η Ferrari 296 GTB πατάει γκάζι με φόντο τον ωκεανό

Ferrari 296 GTB Jay Leno αρνητής Ferrari

Η εντυπωσιακή 296 GTB πρωταγωνιστεί σε μία σειρά από videos που έχει δημιουργήσει η Ferrari με τίτλο «Fun to Drive=Απολαυστική στην οδήγηση».

Το πρώτο μέρος εστίαζε στο συγκλονιστικό κινητήριο σύνολο του Ιταλικού μοντέλου. Πρόκειται βλέπετε για ένα υβριδικό θηρίο, που συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης χωρητικότητας 2992cc και έναν ηλεκτροκινητήρα. Συνδυαστικά, προσφέρουν ισχύ της τάξης των 830 PS και ροπή της τάξης των 740 Nm.

Όμως το video που κόβει την ανάσα, παρότι περιλαμβάνει το τραγούδι του παραπάνω κινητήρα, δεν εστιάζει εκεί. Εστιάζει στο αισθητικό αποτέλεσμα της δουλειάς της σχεδιαστικής ομάδας του Flavio Manzoni. Τα κάλλη της Ferrari 296 GTB.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μία εξίσου σαγηνευτική παρουσία πίσω από το τιμόνι και φόντο που κόβει την ανάσα, στις ακτές του ειρηνικού ωκεανού, διασχίζοντας την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αυτό είναι το σενάριο του εντυπωσιακού video που τονίζει τις compact -για supercar- διαστάσεις της 296 GTB αλλά και τα ενεργά της αεροδυναμικά βοηθήματα. Όλες τις μικρές λεπτομέρειες που την καθιστούν, αναμφίβολα, μία γνήσια Ferrari.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video..

Η Ferrari 296 GTB έχει τελική ταχύτητα στα 330 χλμ./ώρα, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2.9 δευτερόλεπτα και στα 200 χλμ./ώρα σε 7.3!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ