Στα σωθικά του κινητήρα της Ferrari 296 GTB

Ferrari 296 GTB

Το νέο μοντέλο της Ferrari είναι η 296 GTB, ένα υβριδικό θηρίο που συγκλονίζει τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τις επιδόσεις της. Επιδόσεις που προκύπτουν από ένα αξιόμαχο υβριδικό σύνολο.

Αυτό περιλαμβάνει έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης χωρητικότητας 2992cc. Ο σύγχρονος V6 «made in Maranello» που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από «λευκό χαρτί», αποδίδει 663 PS, με τη στρατιά να ανεβαίνει συνδυαστικά στα 830 PS. Την ίδια ώρα, η ροπή ορίζεται στα 740 Nm.

Το διθέσιο μοντέλο επιταχύνει από στάση στα 100 χιλιόμετρα/ώρα σε μόλις 2.9 δευτερόλεπτα, ενώ απαιτούνται μόλις 7.3 για τα 0-200. Όσο για την τελική του ταχύτητα, ξεπερνάει τα 330 χιλιόμετρα/ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αριθμοί που συγκλονίζουν – όπως πρέπει για κάθε δημιούργημα της εμβληματικής ιταλικής μάρκας. Όμως στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας 296 GTB, η Ferrari δημιούργησε κι ένα πολύ ενδιαφέρον, ψηφιακά επεξεργασμένο video.

Αυτό μας δίνει εικόνα εκ των... έσω. Πιο έσω δεν γίνεται αφού μας ταξιδεύει στα σωθικά του κινητήρα του ιταλικού hypercar, οργώνοντας κάθε του πτυχή. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ