Τα καλύτερα επαγγελματικά οχήματα – Ποια αξίζει να επιλέξεις

Ford E-Transit Custom

Η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων εκσυγχρονίζεται διαρκώς και εμπλουτίζεται με εκδόσεις για όλες τις ανάγκες.

Η ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων είναι αρκετά πλήρης και περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες προτάσεις των κατασκευαστών. Από μοντέλα συμβατικής τεχνολογίας, μέχρι ηλεκτρικά που αποτελούν το μέλλον των μεταφορών στα αστικά κέντρα.

Ford E-Transit Custom
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που ασχολούνται με αυτού του είδους τα οχήματα δεν είναι πολλές, αλλά αυτές που το κάνουν τα έχουν εναρμονίσει σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές και τάσεις. Επιπλέον, η πανδημία που πέρασε ο πλανήτης αύξησε σε μεγάλο βαθμό τις αγορές μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει ο αριθμός κινήσεων από τις εταιρείες μεταφορών και να αναδειχθεί η σημαντικότητα του κλάδου στην παγκόσμια αγορά.

Τα νέα επαγγελματικά οχήματα έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που προσφέρουν όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, με σκοπό την ασφαλή και άνετη εργασία του επαγγελματία οδηγού. Τα συστήματα κίνησης, είτε με συμβατικής τεχνολογίας κινητήρα είτε με ηλεκτρικό, πληρούν όλες τις τελευταίες προδιαγραφές για προστασία του περιβάλλοντος και μειωμένο κόστος χρήσης.

Peugeot e-Partner

Βλέπετε, οι οδικές μεταφορές αποτελούν τη μεγαλύτερη πηγή ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις πόλεις, οπότε οι κατασκευαστές έπρεπε να δράσουν αμέσως και να παρουσιάσουν νέες γενιές κινητήρων. Σε αυτό βέβαια το μεγάλο πρόβλημα που μας απασχολεί όλους, έρχονται να δώσουν την λύση τα ηλεκτρικά οχήματα του είδους. Η αγορά ενός ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος δεν είναι μόνο θέμα κύρους και ευαισθησίας προς το περιβάλλον, αλλά και μία ορθολογική κίνηση για τα επόμενα χρόνια στις αστικές μεταφορές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρκετές μεγάλες πόλεις της Ευρώπης έχουν απαγορεύσει την κίνηση επαγγελματικών οχημάτων συμβατικής τεχνολογίας σε συγκεκριμένες περιοχές που έχουν καθορίσει, δίνοντας ένα επιπλέον προβάδισμα στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Renault Express Van

Επιπρόσθετα, όλα τα νέα επαγγελματικά οχήματα είναι πλήρως συνδεδεμένα στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερη διαχείριση του στόλου από μία εταιρεία μεταφοράς, με ότι αυτό συνεπάγεται και σε κόστος και αποδοτικότητα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τα ηλεκτρικά μοντέλα της κατηγορίας υπάρχουν κρατικές διευκολύνσεις, όπως το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα πιο πολύ το κόστος κτήσης ενός σύγχρονου ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος. Ακολουθούν οι καλύτερες προτάσεις της ελληνικής αγοράς.

Τα καλύτερα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα

Ford E-Transit: Ο πιστός βοηθός που σε βάζει στην πρίζα

Ford E-Transit
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων Pro της Ford έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες να εμπλουτίζει την γκάμα του με αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, με αιχμή του δόρατος το εμβληματικό Transit. - Διαβάστε περισσότερα εδώ

Peugeot Professional: Εγγυημένες και καθαρές μεταφορές για όλους

Peugeot Professional

Τα νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά της Peugeot διατηρούν το 100% της λειτουργικότητας των αντίστοιχων συμβατικής τεχνολογίας, χωρίς να παράγουν θόρυβο, κραδασμούς και εκπομπές ρύπων. - Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το νέο Renault Express Van φροντίζει τον επαγγελματία

Renault Express Van
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα γενιά του μικρού επαγγελματικού Van της Renault συνδυάζει την ευρυχωρία, την πρακτικότητα και τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας. - Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ