Πότε παρουσιάζεται το μακρύτερο Volkswagen ID.Buzz

Πότε έρχεται το μακρύτερο VW ID. Buzz 2023

H Volkswagen έχει στα σκαριά μία ακόμη μεγαλύτερη σε μήκος έκδοση για το αμιγώς ηλεκτρικό ID. Buzz, η οποία θα προσφέρει επιπλέον χώρους για τους επιβαίνοντες έναντι της υπάρχουσας.

Αυξημένες δυνατότητες μεταφοράς επιβατών αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία που θα προσθέσει πόντους και στην χρηστικότητά του φαίνεται πως υπόσχεται η νέα έκδοση του Volkswagen ID. Buzz που ετοιμάζουν οι Γερμανοί.

Σε μορφή πρωτότυπου, το νέο, μακρύτερο ID. Buzz εθεάθη πρόσφατα να δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες με την αξιολόγηση του ηλεκτρικού van των Γερμανών να πραγματοποιείται χωρίς να υπάρχει επί της ουσίας κάποια επιφάνειά του που να έχει καλυφθεί με καμουφλάζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε γενικές γραμμές δεν παρατηρούνται διαφορές στο εμπρός και πίσω μέρος του ID. Buzz το οποίο φαίνεται να διατηρεί αναλλοίωτους τους σχεδιαστικούς δεσμούς του με την μικρότερη σε μήκος έκδοση που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στην αγορά. Οι ομοιότητες δεν αφορούν μόνο στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες αλλά και στο μήκος του εμπρός και του πίσω μέρους του ID. Buzz σε σχέση με το πού βρίσκονται οι τροχοί του.

Εκεί που τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά van διαχωρίζουν διακριτικά τη θέση τους είναι στο προφίλ τους. Στο μοντέλο που δοκιμάζεται επί σκανδιναβικού, σύμφωνα και με τις σχετικές αναφορές, εδάφους, η σημαντική αύξηση του μεταξονίου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η διαφορά στο μήκος μεταξύ των δύο εκδόσεων ενισχύεται οπτικά ακόμη περισσότερο από τις πλαϊνές συρόμενες πόρτες, οι οποίες φαίνεται να έχουν επίσης αυξήσει σημαντικά το μήκος τους.

Αλλαγές στην μακρύτερη έκδοση το ID. Buzz δεν αναμένονται ούτε για το ταμπλό που θα είναι το ίδιο με εκείνο που έχει και η τρέχουσα έκδοσή του
Αλλαγές στην μακρύτερη έκδοση το ID. Buzz δεν αναμένονται ούτε για το ταμπλό που θα είναι το ίδιο με εκείνο που έχει και η τρέχουσα έκδοσή του
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, το νέο ID. Buzz αναμένεται να έχει μεγαλύτερο μήκος κατά 300 χλστ. έναντι του στάνταρ μοντέλο, το όποιο έχει προστεθεί ολόκληρο μεταξύ των δύο αξόνων. Έτσι η νέα έκδοση θα φτάνει σε μήκος τα πέντε μέτρα, έναντι 4.712 χλστ. του μοναδικού ID. Buzz που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ενώ το μεταξόνιο θα ανέβει από τα 2.989 χλστ. στα 3.289 χλστ.

Ο έξτρα χώρος ανάμεσα στους τροχούς θα επιτρέψει στους μηχανικούς της γερμανικής εταιρείας να προσθέσουν μία ακόμη σειρά καθισμάτων στο μοντέλο τους, η οποία θα στερεώνεται πάνω σε ράγες ώστε να επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη μετακίνησή προς τα εμπρός ή προς τα πίσω αντίστοιχα και ανάλογα και με τις εκάστοτε απαιτήσεις αναφορικά με την εκμετάλλευση της ευρύχωρης καμπίνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μεγαλύτερος χώρος που προκύπτει ανάμεσα στους δύο άξονες προμηνύει και την παρουσίαση μίας ακόμη μεγαλύτερης συστοιχίας μπαταριών για το μακρύ ID. Buzz, η οποία θα ξεπερνά κατά πολύ τα 77 kWh του μοντέλου που γνωρίζουμε σήμερα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ύπαρξη αυτής της συστοιχίας, οι φήμες όμως θέλουν την ενεργειακή της χωρητικότητα να βρίσκεται στα 111 kWh, κάτι που αν ισχύει θα αυξήσει την αυτονομία του ηλεκτρικού Volkswagen τουλάχιστον κατά 100 χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες.

Το γεγονός πάντως ότι η νέα έκδοση του ID. Buzz δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή χωρίς καμουφλάζ δείχνει ότι το επίσημο ντεμπούτο του πρέπει να είναι λογικά θέμα μερικών εβδομάδων για να γίνει πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ