Αυτό το VW Multivan T7 «κυνηγάει» την περιπέτεια

vw multivan t7

Το Volkswagen Multivan T7 συνυπάρχει με την περασμένη γενιά Τ6, αν και τοποθετούνται διαφορετικά στην αγορά. Το νεότερο μοντέλο είναι ελαφρώς μικρότερο, καλύτερα εξοπλισμένο και διατίθεται σε εξηλεκτρισμένες εκδόσεις.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και σε ιδιώτες που αρέσκονται να πραγματοποιούν διάφορες δραστηριότητες στη φύση, όπως είναι η ποδηλασία, το surfing, το canoe, η ορειβασία και άλλες. Επίσης προτιμάται αρκετά από ανθρώπους, που λατρεύουν τις εκδρομές.

vw multivan t7 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων Delta4x4, που ειδικεύεται στις μετατροπές τετρακίνητων αυτοκινήτων αναλαμβάνει τώρα το Τ7, το οποίο ονομάζει Odelzhausener. Χάρη στα αμορτισέρ της Bilstein και τα ελατήρια της Eibach, το εικονιζόμενο βανάκι διαθέτει πλέον αυξημένο ύψος από το έδαφος κατά 40 χλστ. και στους δύο άξονες.

Φοράει ελαστικά Loder AT#1 παντός εδάφους, διάστασης 255/55 σε 18άρες ζάντες αλουμινίου της Hanma, μαύρου ματ χρώματος. Εναλλακτικά προσφέρονται και μεγαλύτερες 20 ιντσών.

Η εταιρεία προτείνει επίσης σχάρα οροφής με προβολείς Led, φρυδάκια για τους θόλους ώστε να καλύπτουν τους φαρδύτερους τροχούς και ως τελευταία πινελιά, τη διχρωμία στη βαφή του αμαξώματος.

vw multivan t7 c

Το καλύτερο μέρος στην υπόθεση της Delta4x4 είναι πως οι επεμβάσεις που αναφέραμε δεν χρειάζεται αναγκαστικά να πουληθούν ως ολοκληρωμένο kit.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τι του αρέσει και να το αγοράσει μεμονωμένα. Για παράδειγμα αν επιθυμεί την ανάρτηση μονάχα, θα πρέπει να δαπανήσει γύρω στα 1.500 ευρώ, ενώ αν επιλέξει τις ζάντες θα χρειαστεί 3.900 ευρώ περίπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ