MG ZS: Στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με όφελος ανταλλαγής

Νέα έκδοση MG ZS με πιο προσιτή τιμή και κορυφαίο εξοπλισμό

Η MG Motor κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός καινούργιου οικογενειακού SUV προσφέροντας μία νέα προωθητική ενέργεια, σχεδιασμένη να καλύψει με τον ιδανικότερο τρόπο τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Όλοι όσοι σκέφτονται να προχωρήσουν στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο της MG Motor μέσω ενός νέου προγράμματος ανταλλαγής.

MG ZS 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η MG Motor καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν έναν επίσημο έμπορο της φίρμας, όπου και θα λάβουν πλήρη ενημέρωση για τη νέα προωθητική ενέργεια που θα τους εξασφαλίσει όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα 2.500 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξουν.

Η γκάμα της MG Motor είναι πληθωρική και διαθέτει μοντέλα διαφόρων κατηγοριών και τεχνολογιών, με το μικρότερο από αυτά να είναι το άκρως ανταγωνιστικό B SUV ZS. Το νέο ZS διατίθεται σε εκδόσεις βενζίνης και αμιγώς ηλεκτρικές, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία σχέση τιμής προς αξία.

MG ZS 3

Το ZS έχει μήκος 4,32 μέτρα, πλάτος 1,81 μέτρα και ύψος 1,65 μέτρα, και το μεταξόνιο του ακουμπά τα 2,58 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαστάσεις του το φέρνουν κοντά στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, χωρίς όμως να παίρνει την ανιούσα η τιμή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδιαστικά, τόσο τα βενζινοκίνητα ZS όσο και τα αμιγώς ηλεκτρικά ZS EV, ακολουθούν τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας που έχει επιμεληθεί ένα πολυεθνικό σχεδιαστικό κέντρο, δίνοντας έμφαση στο ευρωπαϊκό γούστο.

MG ZS 12

Οι αναλογίες του είναι σωστές και το αμάξωμα διαθέτει αρκετές ανάγλυφες επιφάνειες, που σε συνδυασμό με τα πλαϊνά νεύρα και τους τονισμένους θόλους, του εξασφαλίζουν ένα αρκετά δυναμικό και σύγχρονο παρουσιαστικό.

Παρόμοια προηγμένη εικόνα συναντάμε και στο 5θέσιο εσωτερικό, με το ταμπλό να αποτελείται από μαλακά πλαστικά πολύ καλής ποιότητας και η συναρμογή τους να κυμαίνεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

MG ZS 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχεδίασή του ευνοεί την εργονομία, με τον πλούσιο εξοπλισμό και το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων να προσφέρουν υψηλή άνεση και να φροντίζουν για την ασφάλεια των μετακινήσεων. Οι χώροι θα βολέψουν με άνεση πέντε ενήλικους επιβάτες και ο μεγάλος χώρος αποσκευών των 448 λίτρων υπόσχεται ότι θα χωρέσει πολλές αποσκευές.

Η γκάμα του νέου MG ZS απαρτίζεται από δύο εκδόσεις βενζίνης και δύο αμιγώς ηλεκτρικές, ενώ από πλευράς επιπέδων εξοπλισμού ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων εκδόσεων.

Η βασική βενζινοκίνητη έκδοση αφορά τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.5 που αποδίδει 106 ίππους και 141 Nm, και η κορυφαία διαθέτει τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 1.0 με 111 ίππους και 160 Nm. Η ατμοσφαιρική έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητο σασμάν πέντε σχέσεων και η τούρμπο με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, το ηλεκτρικό MG ZS EV διατίθεται και αυτό σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να εφοδιάζεται με ηλεκτρομοτέρ 170 ίππων και 280 Nm, και την δεύτερη να αποδίδει 156 ίππους και 280 Nm. Η ισχυρότερη έκδοση συνδυάζεται με μπαταρία τύπου LFP χωρητικότητας 51 kWh, ενώ αυτή των 156 ίππων με μπαταρία ιόντων λιθίου 64 kWh.

Η αυτονομία της έκδοσης με την LFP μπαταρία ανέρχεται στα 320 χλμ. (WLTP) και μία πλήρης φόρτισή της διαρκεί περίπου 7 ώρες (6,6 kW OBC), ενώ αυτή της έκδοσης με την μεγαλύτερη μπαταρία φτάνει τα 440 χλμ. και η διαδικασία φόρτισης σε wallbox διαρκεί πάλι 7 ώρες (11 kW OBC). Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αποσπάσει τη μέγιστη βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

MG ZS 9
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού είναι τα Exclusive, Luxury, Luxury Pack και Luxury Plus, με τα στοιχεία άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας της βασικής έκδοσης να μην παρουσιάζουν ελλείψεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μοντέλα της MG Motor καλύπτονται με εγγύηση για 7 χρόνια από την ημέρα πρώτης ταξινόμησής τους ή 150.000 χιλιόμετρα, για όλα τα μηχανικά τους μέρη και τη συστοιχία μπαταριών των ηλεκτρικών εκδόσεων. Μάλιστα, η εγγύηση αυτή είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του οχήματος, μέχρι και την περίοδο της λήξης της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ