Mercedes-Benz EQB: H νέα διάσταση στην ηλεκτροκίνηση

Mercedes-Benz EQB 1

Η Mercedes-Benz πρωταγωνιστεί στην ηλεκτροκίνηση με τη νέα EQB να φέρνει μία νέα διάσταση στην εκπλήρωση των σύγχρονων οικογενειακών υποχρεώσεων, διαθέτοντας κορυφαία τεχνολογία και δυνατότητες.

Η γκάμα μοντέλων της Mercedes-Benz είναι πολυδιάστατη και περιλαμβάνει μοντέλα όλων των κατηγοριών και τεχνολογιών. Μάλιστα, η οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων EQ εμπλουτίζεται διαρκώς με προτάσεις που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ότι τους ζητήσετε, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά τους.

Mercedes-Benz EQB 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα Mercedes-Benz EQB διατηρεί την κλασική σιλουέτα της κατηγορίας των SUV και την εμπλουτίζει με εντυπωσιακές και λειτουργικές λεπτομέρειες που ευνοούν την αεροδυναμική και κατά συνέπεια την ηλεκτρική αυτονομία. Παράλληλα, διατίθεται και ως 7θέσια με την προσθήκη τρίτης σειράς καθισμάτων.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με τη νέα “υπογραφή” των EQ LED φώτων εμπρός και πίσω, το μαύρο εμπρός πάνελ με το κάθετο αστέρι της Mercedes-Benz και τις ζάντες αλουμινίου 18 έως 20 ιντσών αεροδυναμικής σχεδίασης, είναι σίγουρο ότι ξεχωρίζει για το εξηλεκτρισμένο ποιόν της και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της.

Mercedes-Benz EQB 3

H Mercedes -Benz EQB είναι ένα πραγματικό οικογενειακό, προσφέροντας την δυνατότητα μεταφοράς έως επτά επιβατών ή την μεταφορά ακόμα περισσότερων αποσκευών. Ο χώρος του πορτμπαγκάζ στην 5θέσια διάταξη έχει χωρητικότητα 495 λίτρα και στην 7θέσια 465 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων, ο αντίστοιχος χώρος φόρτωσης φτάνει τα 1.710 και 1.620 λίτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα EQB αποτελεί την καλύτερη υλοποίηση της σύγχρονης αντίληψης στις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις, δίνοντας ταυτόχρονα προτεραιότητα στην εκπλήρωση των οικογενειακών υποχρεώσεων.

Δείτε περισσότερα για τη νέα Mercedes-Benz EQB

Προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις ισχύος, με κίνηση στους εμπρός ή τους τέσσερις τροχούς, με τους ηλεκτροκινητήρες να παίρνουν ρεύμα από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 66,5 kWh που βρίσκεται κατά μήκος του πατώματος.

Mercedes-Benz EQB 4

Η αυτονομία που μπορεί να εξασφαλίσει στο ηλεκτρικό οικογενειακό SUV της Mercedes-EQ είναι πάνω από 474 χλμ. σε όλες τις εκδόσεις, με την μέγιστη ισχύ φόρτισης να είναι τα 100 kW (10% - 80% σε μόλις 30 λεπτά).

Όλη αυτή η τεχνολογία ελέγχεται από το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης της ενέργειας οικογενειακού ηλεκτρικού SUV της Mercedes-EQ, που μεταξύ άλλων ενημερώνει και συμβουλεύει τον οδηγό μέσω του νέας γενιάς τηλεματικής NTG.6 του προηγμένου συστήματος πολυμέσων MBUX για την πιο γρήγορη και ταυτόχρονα πιο αποδοτική διαδρομή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mercedes-Benz EQB 6

Η εμπειρία οδήγησης της ηλεκτρικής EQB είναι φουτουριστική, τόσο σε αίσθηση όσο και σε εικόνα, εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο εξατομικευμένος EQ εξοπλισμός έχει δέσει αρμονικά με τις υπόλοιπες ανέσεις που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Mercedes-Benz, δημιουργώντας το πλήρως ψηφιακό και αγχολυτικό περιβάλλον μετακίνησης που αναζητά ο οδηγός των σύγχρονων αστικών κέντρων.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως συμβαίνει με όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz, έτσι και η νέα EQB μπορεί να αποκτηθεί με το νέο και πολύ συμφέρον πρόγραμμα Green Credit, που προβλέπει προνομιακό επιτόκιο 3,9%, προκαταβολή από 0%, καθώς και δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης 2 ετών πέραν της 2ετούς εργοστασιακής για το αυτοκίνητο. Η εγγύηση της μπαταρίας φτάνει τα οκτώ χρόνια ή 160.000 χλμ.

Δείτε περισσότερα για τη νέα Mercedes-Benz EQB

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ