Jaguar, Range Rover, Defender, Discovery: Νέα προπληρωμένα πακέτα περιοδικής συντήρησης, για να είστε απόλυτα ήσυχοι με ό,τι αφορά στο αυτοκίνητό σας

Range Rover Classic

Η απόκτηση ενός premium μοντέλου δεν αφορά μόνο στην εικόνα, την ποιότητα των υλικών και την τιμή του, αλλά προϋποθέτει και αντίστοιχου επιπέδου υπηρεσίες μετά την αγορά.

Ένας κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων θα πρέπει να υποστηρίζει έμπρακτα το ποιόν των μοντέλων που διαθέτει στην αγορά και να μην επαφίεται μόνο στην υψηλή ποιότητα, την κορυφαία τεχνολογία και την εκλεπτυσμένη εικόνα για να διαγράψει ισχυρή εμπορική πορεία.

Range Rover Sport
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να προσφέρει όμως μια αντίστοιχου επιπέδου εμπειρία συμβίωσης στον ιδιοκτήτη, θα πρέπει να τα υποστηρίζει ανάλογα και μετά την αγορά, με υπηρεσίες και διευκολύνσεις που δεν απαντώνται στον ανταγωνισμό.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό και με τις κορυφαίες προδιαγραφές των αυτοκινήτων Range Rover, Defender, Discovery και Jaguar, χαρίζουν ένα μοναδικό αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας στον ιδιοκτήτη του. Παράλληλα, η πραγματοποίηση της περιοδικής συντήρησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και η προσφορά διευρυμένων υπηρεσιών μετά την πώληση, αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης και φυσικά επιτρέπουν την διατήρηση υψηλής μεταπωλητικής αξίας.

Jaguar After Sales Service 1

Για να ενισχύει ακόμα πιο πολύ την ηγετική της θέσης σε αυτές τις ιδιαίτερα απαιτητικές κατηγορίες πολυτελών αυτοκινήτων, η ελληνική εισαγωγική των βρετανικών μοντέλων εμπλουτίζει τις after sales υπηρεσίες με το νέο πρόγραμμα «Save & Care Premium».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, με την αγορά κάθε νέου αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνεται η προγραμματισμένη περιοδική συντήρηση για 4 χρόνια ή 80.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο).

Jaguar F-Pace

Για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν πριν τις 11/12/2023, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των προγραμμάτων, αρκεί να μην έχει ήδη πραγματοποιηθεί το δεύτερο προγραμματισμένο service του αυτοκινήτου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο υποψήφιος αγοραστής επιλέγει την χρονική διάρκεια και τα χιλιόμετρα που θα διανύσει. Για την ακρίβεια, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ως προς τη χρονική διάρκεια του προγράμματος που είναι από 24 έως 60 μήνες, καθώς και ως προς τα χιλιόμετρα έως 100.000 χλμ.

Τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει το πρόγραμμα «Save & Care Premium» είναι πολλά, με κυριότερο το προπληρωμένο συνολικό κόστος των προγραμματισμένων service που θα χρειαστούν στο διάστημα που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται ότι δεν θα ανησυχήσει από την όποια μελλοντική προσαύξηση σε ανταλλακτικά και εργασία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Land Rover Defender

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και γίνεται χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών (Castrol Edge Professional). Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο after sales πρόγραμμα συνοδεύει το αυτοκίνητο, ακόμα και σε περίπτωση μεταβίβασης σε ένα νέο ιδιοκτήτη.

Η αξία των μοντέλων των Range Rover, Defender, Discovery και Jaguar ενισχύεται και από το γεγονός ότι καλύπτονται με εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών για τα μηχανικά τους μέρη και οκτώ για τις μπαταριές των εξηλεκτρισμένων εκδόσεων και μοντέλων, δείχνοντας έμπρακτα την σιγουριά που νοιώθει για τις υψηλές προδιαγραφές των αυτοκινήτων που κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά.

Land Rover After Sales Service 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, η ελληνική εισαγωγική των brands αυτών προσφέρει, μεταξύ άλλων, την δωρεάν υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης. Αντιλαμβανόμενη το γεγονός ότι ο χρόνος των πολυάσχολων ιδιοκτητών είναι ιδιαίτερα πολύτιμος, μεταμορφώνει την διαδικασία περιοδικής συντήρησης του αυτοκινήτου σε μια εύκολη υπόθεση.

Η υπηρεσία Pickup & Redelivery περιλαμβάνει την παραλαβή του αυτοκινήτου από το σημείο που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης προς το συνεργείο και επιστροφή του μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που περιλαμβάνει η περιοδική συντήρηση του εκάστοτε μοντέλου.

Range Rover Velar

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά σε όλους τους ιδιοκτήτες Range Rover, Defender, Discovery και Jaguar, και δεν έχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Μόνη προϋπόθεση είναι η παραλαβή και η παράδοση του αυτοκινήτου να πραγματοποιηθεί σε ακτίνα 50 χλμ. από έναν επίσημο επισκευαστή της βρετανικής φίρμας.

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας και φυσικά το αγαπημένο σας Range Rover, Defender, Discovery και Jaguar, στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ