Νέα συνδρομητική υπηρεσία από τις Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery

Range Rover

Τα βρετανικά luxury brands παρουσιάζουν έναν καινούργιο συνδρομητικό τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου, εναλλακτικό στην παραδοσιακή αγορά και τα προγράμματα χρονομίσθωσης, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Είτε χρειάζεστε ένα luxury σπορ αυτοκίνητο, είτε ένα ξεχωριστό πολυτελές SUV, τα κορυφαία μοντέλα των βρετανικών brands είναι ήδη διαθέσιμα για απόκτηση μέσω ενός νέου συνδρομητικού προγράμματος.

Range Rover Evoque
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία των Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery αποτελεί μια ουσιαστική εναλλακτική απέναντι στον παραδοσιακό τρόπο κτήσης και το γνωστό σε όλους μας leasing, δίνοντας την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν τα πιο σύγχρονα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των αμιγώς ηλεκτρικών (EV) και των plug-in hybrid (PHEV).

Αναλυτικότερα, η νέα συνδρομητική υπηρεσία των τεσσάρων βρετανικών brands δεν απαιτεί μακροχρόνια δέσμευση και περιλαμβάνει μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα, εκτός από τα καύσιμα ή το κόστος φόρτισης για τις μετακινήσεις.

JLR Brand

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή τρόπου απόκτησης καινούργιου αυτοκινήτου, συγκριτικά με το παραδοσιακό leasing που γνωρίζουμε όλοι, καθώς προσφέρει μοναδική ευελιξία.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα της Jaguar

Ο υποψήφιος συνδρομητής επιλέγει το μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες και αρμόζει στο γούστο του, και αποφασίζει απλά πόσο καιρό επιθυμεί να το οδηγεί. Του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ 3, 6, 12, 18, 24 μηνών, με 3 μήνες προειδοποίησης πριν από τη λήξη της περιόδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jaguar F-Pace

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα συνδρομητική υπηρεσία των Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery δεν προβλέπει προκαταβολή ή κόστος εγγραφής και περιλαμβάνει όλα τα έξοδα που αφορούν την ασφάλιση, τα τέλη κυκλοφορίας, τη φθορά , τη συντήρηση και εποχιακά ελαστικά. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να φροντίζετε για τα καύσιμα ή το ρεύμα.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα των Defender/Discovery/Range Rover

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία των luxury βρετανικών brands έχει πολλά θετικά, ενώ ενδείκνυται για περιπτώσεις στελεχών εταιρειών που έρχονται να εργαστούν στην Ελλάδα για μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο από αυτό που απαιτούν οι παραδοσιακές εταιρείες leasing.

Jaguar I-Pace
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, πρόκειται για μια ουσιαστική λύση για αυτούς που δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα στο ποιο μοντέλο θα επιλέξουν ή καλύπτει τις ανάγκες τους, και όπως είναι ευκόλως κατανοητό θέλει να δοκιμάσει πώς είναι η συμβίωση με ένα luxury βρετανικό μοντέλο για κάποιο ορισμένο διάστημα, μέχρι να αποφασίσει ποιο του αρέσει και να προβεί στην αγορά του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία των Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery, μπορείτε να απευθυνθείτε στις επίσημες ιστοσελίδες.

Land Rover Defender

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα της Jaguar

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ