Γιατί το Fiat 500e είναι το best seller ηλεκτρικό

FIAT 500e 1

Το πιο εμβληματικό μοντέλο της Fiat άνοιξε με την τρίτη του γενιά ένα εντελώς νέο κεφάλαιο για την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία και την ηλεκτροκίνηση.

Εξελιγμένο και σχεδιασμένο από την αρχή για να είναι αμιγώς ηλεκτρικό, το Fiat 500e δεν ξεχνά τις ρίζες του και υποστηρίζει με άνεση τον σύγχρονο τρόπο μετακίνησης στα αστικά κέντρα.

FIAT 500e 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 500 αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο της αυτοκίνησης που εξελίσσεται διαρκώς. Η νέα αμιγώς ηλεκτρική γενιά του ιταλικού αυτοκινήτου πόλης προσφέρει κάτι μοναδικό στην κατηγορία της, αφού συνδυάζει το ξεχωριστό στιλ με ένα κορυφαίας απόδοσης σύστημα κίνησης.

Το αγοραστικό κοινό αντιλήφθηκε αμέσως το ολοκληρωμένο ποιόν του νέου 500e και δικαίωσε χειροπιαστά τους ανθρώπους της ιταλικής φίρμας. Από την αρχή της εμπορικής του καριέρας, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των Ευρωπαίων, έχοντας βρει μια θέση στο γκαράζ περισσότερων από 100.000 αγοραστών.

FIAT 500e 3

Μάλιστα, τους πρώτους επτά μήνες της χρονιάς που διανύουμε το 500e αποτελεί το πλέον δημοφιλές ηλεκτρικό μοντέλο σε διάφορες αγορές της γηραιάς ηπείρου, κατέχει τη δεύτερη θέση στη χώρα μας, τοποθετώντας το συνολικά στο Top 3 πωλήσεων της Ευρώπης.

Παράλληλα, το νέο 500e έχει κατακτήσει 33 διεθνείς διακρίσεις, στοιχείο που το καθιστά το πλέον πολυβραβευμένο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας, ενώ με 5 αστέρια και το απόλυτο 10άρι στις τρεις επιμέρους κατηγορίες αξιολόγησης, διατηρεί την απόλυτη βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Green NCAP.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
FIAT 500e 4

Πέρα όμως από το ξεχωριστό στιλ, την ευελιξία και την υψηλή τεχνολογία του ιδιαίτερα αποδοτικού ηλεκτρικού συστήματος κίνησης που φροντίζει για κορυφαία φιλικότητα προς το περιβάλλον, η νέα σειρά του 500e κάνει πραγματικότητα την «ηλεκτρική εξατομίκευση».

Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών αμαξωμάτων (κλασικό hatchback, cabrio και 3+1), τριών εξοπλιστικών πακέτων με δυνατότητα διαμόρφωσης, αλλά και δύο ειδικών εκδόσεις (RED και la Prima by Bocelli), καταφέρνει να δώσει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να το εξατομικεύσουν στα θέλω τους με έναν ιδιαίτερα απλό και έξυπνο τρόπο.

FIAT 500e 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα όμως από τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, και την μεγάλη δυνατότητα εξατομίκευσης, το ηλεκτρικό Fiat 500 προσφέρει και μεγάλη αυτονομία που φτάνει έως και τα 460 χλμ. σε αστικές συνθήκες (320 χλμ. σε μικτές συνθήκες) με μία μόνο φόρτιση.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν ένα ισχυρό ηλεκτρομοτέρ 118 ίππων και μεγάλη μπαταρία 42 kWh. Παράλληλα υποστηρίζει ταχυφορτιστή έως 85 kW, με την μπαταρία να φτάνει στο 80% της φόρτισης σε μόλις 35 λεπτά, προσθέτοντας 50 χλμ. αυτονομίας για κάθε 5 λεπτά φόρτισης, ενώ προσφέρει και δυνατές επιδόσεις με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,0 δλ..

FIAT 500e 6

Το νέο Fiat 500e πρωτοπορεί και στον τομέα της κτήσης, με τις τιμές της νέας σειράς του ηλεκτρικού ιταλικού μίνι να ξεκινούν από τα 25.250 ευρώ, με όφελος κρατικού προγράμματος επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» και απόσυρσης συμβατικού οχήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, το σύνολο της γκάμας του νέου Fiat 500e καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. για τα μηχανικά του μέρη, ενώ η αντίστοιχη κάλυψη της μπαταρίας είναι 8ετης και για έως 160.000 χλμ.

FIAT 500e 7

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το ηλεκτρικό Fiat 500

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ