Επιστροφή στο άγχος της καθημερινότητας, όχι της φόρτισης του ηλεκτρικού μου αυτοκινήτου

Blink Charging 1

Οι καλοκαιρινές διακοπές έλαβαν τέλος για τους περισσότερους από εμάς και η επιστροφή στη ρουτίνα της καθημερινότητας δεν μεταφράζεται σε άγχος για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου των μελών της οικογένειας της Blink.

Η καλοκαιρινή άδεια των περισσότερων έχει τελειώσει και πλέον κάθε «κατεργάρης» βρίσκεται στον πάγκο του. Μετά από τις μέρες χαλάρωσης στον αγαπημένο μας προορισμό με το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο, η επιστροφή στα αστικά κέντρα δεν αποτελεί ευχάριστο γεγονός για κανέναν.

Blink Charging 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, είναι δεδομένο ότι θα μας πιάσει το άγχος της καθημερινότητας και θα προσγειωθούμε αμέσως στην πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η φόρτιση του ηλεκτρικού μας αυτοκίνητου δεν πρόκειται να αποτελέσει έναν ακόμα πονοκέφαλο, αρκεί βέβαια να είμαστε μέλη της Blink. Μόνο έτσι θα απολαύσουμε το μεγάλο και εκτεταμένο δίκτυο της εταιρείας, και θα φύγει από το μυαλό μας η έννοια της φόρτισης.

Η Blink Charging Hellas δραστηριοποιείται στη χώρα μας μια τετραετία και εγγυάται την αξιοπιστία στις προσφερόμενες παροχές και υπηρεσίες φόρτισης που έχει εδραιώσει ο αμερικανικός κολοσσός Blink Charging Co.

Blink Charging 3

Το δίκτυο της Blink έχει επεκταθεί με τέτοιο τρόπο που δίνει την δυνατότητα σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικού οχήματος να βρουν τον σταθμό φόρτισης που τους διευκολύνει, χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα ή την διαδρομή τους, τηρώντας τη ροή της καθημερινότητας τους και το κυριότερο, χωρίς άγχος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και εάν βρεθεί ο οδηγός ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και μέλος της Blink, θα μπορέσει να βρει ένα σημείο φόρτισης για το αυτοκίνητό του (καταστήματα, σχολεία, γυμναστήρια, κτίρια γραφείων, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία κ.α.) ακολουθώντας το πρόγραμμά του χωρίς να χρειαστεί να παρεκκλίνει καθόλου από αυτό.

Blink Charging 4

Με βασικό στόχο την δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου δικτύου που θα καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η Blink διαθέτει αυτή την στιγμή πάνω από 600 θέσεις φόρτισης σε 49 νομούς πανελλαδικά για να σας εξυπηρετεί διαρκώς μέσω της ολοκληρωμένης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.

Από την έναρξη μάλιστα λειτουργίας του δικτύου φόρτισης, η Blink διαθέτει εφαρμογή για smartphone. Η εγγραφή στη Blink Charging Mobile εφαρμογή είναι μία εύκολη και απλή διαδικασία, και οι ενημερώσεις της υπόσχονται μεγάλη διευκόλυνση και αμεσότητα. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και η rfid κάρτα της Blink που απλοποιεί ακόμα περισσότερο της διαδικασία της φόρτισης, για αυτούς που θέλουν να έχουν και αυτή την εναλλακτική μέθοδο χρήσης του δικτύου της εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Blink Charging 5

Πέρα όμως από το δημόσιο δίκτυο που δημιουργεί συνεχώς η Blink, υπάρχει και ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων που επιλέγουν να τοποθετήσουν φορτιστή της στις εγκαταστάσεις τους.

Η Blink προσφέρει μοντέλα φορτιστών που εμπεριέχονται στη λίστα των επιδοτούμενων, συμμετέχοντας σε όλα τα επιδοτούμενα κρατικά προγράμματα, όπως το Φορτίζω Παντού, το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 και Πράσινα Ταξί.

Blink 11
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φορτιστής EQ 200 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία για να μπορεί να τοποθετηθεί παντού, χάρη στις μικρές του διαστάσεις, τις πολλαπλές επιλογές εγκατάστασης και την δυνατότητα προφύλαξης από τα καιρικά φαινόμενα.

Ο συγκεκριμένος φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος έχει ισχύ 22 kW και μπορεί να λειτουργήσει τόσο μονοφασικό όσο και σε τριφασικό δίκτυο. Προσφέρει μια απλοποιημένη εμπειρία διαχείρισης (ακόμα και απομακρυσμένη), μηδαμινή συντήρηση και εύκολο έλεγχο από τον ιδιοκτήτη του.

Blink Charging 8

Ο EQ 200 διαθέτει μία πρίζα φόρτισης, προσφέρει την δυνατότητα για επιτοίχια τοποθέτηση ή σε πυλώνα και είναι ιδανικός για χώρους στάθμευσης, εμπορικά καταστήματα, κτήρια γραφείων, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, δημόσιους χώρους αλλά και όλες τις περιπτώσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Blink που λειτουργεί 24/7 και είναι ικανό να λύσει όλες τις απορίες σας και να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ