Νέα ηλεκτρικά ποδήλατα από τη Schwinn

Schwinn Coston DX

Η Schwinn είναι μία εταιρεία με μεγάλη ιστορία στον κόσμο του ποδηλάτου, που δεν θα μπορούσε παρά να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις της αγοράς και να μπει δυναμικά και στο κομμάτι των e-bikes.

Μάλιστα, η γκάμα της μόλις επεκτάθηκε, καθώς παρουσίασε τρία νέα μοντέλα: Schwinn Marshall, Coston CE και Coston DX. Μάλιστα, με τη μάρκα να θέλει να καλύψει όσο γίνεται μεγαλύτερο κοινό, προσφέρει και τα τρία σε επιλογές... μεγέθους αλλά και με διαφορετικά πλαίσια. Το κοινό τους στοιχείο είναι οι 7 ταχύτητες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας δούμε όμως που απευθύνεται κάθε μοντέλο, ξεκινώντας από το Schwinn Marshall. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να βγαίνουν σε εκτός δρόμου μονοπάτια. Χρησιμοποιεί τροχούς 2.3″x27.5″ ενώ στον πίσω βρίσκεται ηλεκτροκινητήρας 250W που μπορεί να εξασφαλίσει ταχύτητα 32 χιλιομέτρων/ώρα λειτουργώντας αυτόνομα ή με υποβοήθηση με τα πετάλια.

Η Schwinn υπόσχεται αυτονομία 56 χιλιομέτρων από την μπαταρία 288 Wh – τιμή που λογικά περιορίζεται όταν ο αναβάτης δεν κάνει πετάλι. Η τιμή του Marshall στο Schwinnbikes.com είναι στα $1.499 (1330€).

Για όποιον θέλει να κυνηγήσει την περιπέτεια, το Coston CE μπορεί να τα βγάλει πέρα και σε πιο δύσκολα εδάφη. Μπορεί να προσφερθεί με χαμηλότερο πλαίσιο και με σέλα με ελατήρια, για τους... ανώμαλούς δρόμους.

Όμως έχει και στοιχεία που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα και εντός πόλης, όπως τα φτερά στους τροχούς που εξασφαλίζουν πως η βροχή και οι νερόλακκοι δεν θα κάνουν τον αναβάτη χάλια. Οι υπόλοιπες λύσεις είναι παρόμοιες με του Marshall ενώ η τιμή απόκτησης του Coston CE είναι επίσης στα $1.499 (1330€).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που είναι πιο προσανατολισμένο για χρήση στον αστικό ιστό, είναι το Coston DX. Διαθέτει σχάρα πίσω, ακόμα και αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μικροαντικείμενα, όπως τα κλειδιά, το πορτοφόλι ή το κινητό του αναβάτη.

Στον εμπρός τροχό δεν υπάρχει ανάρτηση, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας ανεβαίνει στα 360Wh, πράγμα που εκτοξεύει την αυτονομία στα 70 χιλιόμετρα. Η τελική ταχύτητα διατηρείται στα 32 χιλιόμετρα/ώρα ενώ η τιμή απόκτησης ανεβαίνει στα $1.999 (1775€).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ