Το GoEV Airover είναι ένα e-bike για όλους (video)

GoEV Airover

Συνήθως οι κατασκευάστριες εταιρείας ηλεκτρικών ποδηλάτων προσπαθούν να αφουγκραστούν τις ανάγκες των πιθανών αγοραστών, δημιουργώντας προϊόντα φτιαγμένα για συγκεκριμένες απαιτήσεις, συνθήκες, γούστα.

Όμως η GoEV ακολούθησε διαφορετικό δρόμο με το Airover. Έχει στη γκάμα της e-bikes που ταιριάζουν στο αστικό τοπίο, έχει e-bikes που αφορούν πιο ανήσυχα πνεύματα, αυτή τη φορά έκανε ένα e-bike για όλους. Ένα προϊόν που υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες όλων.

Σύμφωνα με την εταιρεία με βάση στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Airover προσφέρεται ακόμα και για ηλικιωμένους ή άτομα με περιορισμένη λειτουργικότητα του μυοσκελετικού συστήματος. Μάλιστα, ο σχεδιασμός του επιτρέπει την προσαρμογή του σε ατομικές ιδιαιτερότητες, να ταιριάξει στα κιλά σας ή στο ύψος σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φτιαγμένος από ανθρακονήματα σκελετός του ζυγίζει μόνο 2.3 κιλά, κρατώντας χαμηλά το συνολικό βάρος του Airover, πράγμα που κάνει εύκολη με μεταφορά του και την ενσωμάτωσή του στις ιδιαιτερότητες του αστικού τοπίου,

Φέρει ηλεκτροκινητήρα 750W, που επιτρέπει ταχύτητες ακόμα και της τάξης των 45 χιλιομέτρων την ώρα, αν και ως γνωστόν στην Ευρώπη υπάρχει υποχρεωτικό όριο στα 25. Μπορείς όμως να αξιοποιήσεις τις ρυθμίσεις του και να ορίσεις εσύ την τελική ταχύτητα, άρα να εναρμονιστείς με το γράμμα του νόμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει υδραυλικά φρένα, κιβώτιο της Shimano, αποσβεστήρα στην εμπρός ρόδα ενώ υπάρχει η επιλογή τροχών 20 ή 26 ιντσών. Η οθόνη στο τιμόνι παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τον αναβάτη, όπως την ταχύτητα που έχει αναπτύξει, την απόσταση που έχει καλύψει ή το ποσοστό μπαταρίας που απομένει.

Αυτή τη στιγμή πωλείται σε χρήστες του Indiegogo έναντι 2699$ ενώ η τελική του βερσιόν που θα βγει στις αγορές τον Φεβρουάριο του 2022, αναμένεται να κοστολογείται στα 3999$.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ