Νέα γενιά e-bikes από τη Lime

Lime Gen4

Σε σταδιακή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του στόλου e-bikes της προχωράει η Lime, ο παγκόσμιος κολοσσός κινητικότητας που προσφέρει διάφορες λύσεις βιώσιμων μετακινήσεων στο αστικό τοπίο 200 και πλέον πόλεων ανά τον πλανήτη.

Η Lime εισάγει νέο, τέταρτης γενιάς ηλεκτρικό ποδήλατο, με πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα αλλά και νέες, μεγαλύτερες μπαταρίες. Όχι νέας τεχνολογίας αλλά νέες για τα e-bikes της, καθώς προέρχονται από τα scooters της!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, τα Gen4 έχουν αυτόματο σύστημα μετάδοσης δύο σχέσεων, επιτρέποντας στους χρήστες όσο το δυνατόν απλούστερη χρήση και μετακινήσεις. Περαιτέρω αναβαθμίσεις αφορούν στη νέα βάση για κινητό, που επιτρέπει τους αναβάτες να ελέγχουν ευκολότερα και με ασφάλεια τις οδηγίες στους χάρτες στο κινητό τους – δίχως να πάρουν τα χέρια από το τιμόνι. Αναβάθμιση υπάρχει και στη ψηφιακή οθόνη των e-bikes, που πλέον είναι παρόμοια με εκείνη των e-scooters.

Τα παραπάνω αφορούν μία επένδυση της τάξης των 50 εκατομμυρίων δολαρίων, απαραίτητη από τη στιγμή που εξελίσσεται ο ανταγωνισμός αλλά αναπτύσσεται και η χρήση τέτοιου είδους λύσεων για μετακινήσεις στις πόλεις.

Άλλωστε δεν είναι κάτι ξένο και στην Ελλάδα. Η Lime δραστηριοποιείται ήδη σε τρεις πόλεις μας: στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε θα έρθει το Gen4 e-bike στα μέρη μας αλλά η αναβάθμιση του στόλου έχει ήδη ξεκινήσει. Και ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μένει να δούμε πότε θα επεκταθεί στη Νότια Αμερική, στον Καναδά, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στην Αυστραλία, μιας και η Lime έχει επεκταθεί σχεδόν σε κάθε άκρη του πλανήτη και τα οχήματά της αξιοποιούνται από περισσότερους από 250 εκατομμύρια ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ