Το κινέζικο e-bike που θα κατακτήσει την Ευρώπη

NIU BQi

Η NIU αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παίκτες παγκοσμίους στην αγορά των ηλεκτρικών scooters, αφού πέραν της επιτυχίας της στις Ασιατικές αγορές, έχει επεκταθεί επιτυχώς σε εκείνες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Κι αυτή, αποδεικνύεται πως ήταν μόνο η αρχή!

Όπως αναμενόταν, η NIU κάνει το επόμενο ηλεκτρικό βήμα, μέσω του BQi, του νέου της e-bike που αναμένεται να ταρακουνήσει τη συγκεκριμένη αγορά – και στη Γηραιά Ήπειρο. Δεν είναι τυχαίο πως η κινέζικη μάρκα ήταν πρόσφατα παρούσα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου, την EICMA, όπου στο περίπτερό της είχε και το BQi.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα ιδιαίτερου σχεδιασμού e-bike, φιλοσοφίας «step-through», με πλαίσιο σε σχήμα U που κάνει ευκολότερη τη χρήση του. Ξέρετε τι άλλο είναι βολικό στο συγκεκριμένο ηλεκτρικό ποδήλατο;

Πως σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ανταγωνισμού, έχει δύο μπαταρίες! Παρότι η NIU δεν γνωστοποίησε την ενεργειακή τους χωρητικότητα, έκανε λόγο για αυτονομία της τάξης των 100 χιλιομέτρων.

Από επιδόσεις, μη κάνετε όρεξη – εναρμονισμένο με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς θα μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 25 χλμ/ω χάρη στον ηλεκτροκινητήρα 250W. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού έχει διπλάσια ισχύ και αντίστοιχα αυξημένη τελική ταχύτητα.

Παρότι ακόμα δεν υπάρχει τελική τιμή, η NIU έχει γνωστοποιήσει πως στοχεύει σε κόστος κάτω των 1.500 ευρώ κι αν όντως κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται να ταρακουνήσει τις αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ