Το Soltera είναι το low budget e-bike της Aventon

Aventon Soltera

Όπως σε κάθε κατηγορία προϊόντων, έτσι και στα e-bikes, υπάρχουν εταιρείες που ξεχωρίζουν. Εταιρείες που θεωρούνται premium γιατί και τα προϊόντα τους είναι premium.

Σε αυτό τον κόσμο, τον κόσμο των e-bikes, αν θες να ψωνίσεις από το πάνω ράφι, ανάμεσα στις επιλογές σου είναι η Aventon. Ένα brand με υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά ποδήλατα όπως τα Aventure, Level, Sinch, Pace 500 κ.α.

Όμως με το Soltera, κάνει άνοιγμα σε νέο κοινό αφού προσφέρει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που παρότι τυγχάνει της εξαιρετικής κατασκευαστικής της ποιότητας, είναι πολύ πιο οικονομικό. Μάλιστα σε δύο επίπεδα: η βερσιόν με μία ταχύτητα στα 1050 ευρώ κι αυτή με 7 ταχύτητες στα 1150.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Soltera; Είναι ένα metro-style e-bike σχεδιασμένο για την πόλη. Προσφέρεται είτε ως step-over είτε ως lower-step, με μινιμάλ σχεδίαση και χαμηλό βάρος (18.6 kg).

Σύμφωνα με την Aventon, το Soltera επιτρέπει πιο επιθετικό στιλ χρήσης, αφήνοντας όμως παράλληλα το περιθώριο για χαλαρές βόλτες. Με ήσυχο αλλά ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 350W, η τελική ταχύτητα του οποίου στις ΗΠΑ αγγίζει τα 32 χλμ/ώρα αν και στην Ευρώπη υποχρεωτικά περιορίζεται στα 25.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εφοδιάζεται με μπαταρία 360Wh (36V 10Ah) που είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο αλλά αποδεσμεύεται εύκολα για φόρτιση. Η αυτονομία είναι στα 32 χιλιόμετρα αν χρησιμοποιείς μόνο τον ηλεκτροκινητήρα και αγγίζει τα 100 αν κάνεις για τα καλά πετάλι.

Το Aventon Soltera εχει LED φωτισμό, LCD οθόνη ενώ συνδέεται και με smartphone app όπου παρουσιάζονται όλες οι λειτουργίες του. Προσφέρεται σε πέντε χρώματα: μπλε, κίτρινο, πράσινο, μαύρο και κόκκινο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ