Η Lectric ετοιμάζει το πιο προσιτό ηλεκτρικό τρίκυκλο

Lectric XP Trike

Η Lectric σημείωσε επιτυχία με την πρώτη στον κόσμο των e-bikes, με το XP που λανσαρίστηκε το 2020 να είναι best seller!

Κι μόνο αυτό αλλά κέρδισε ακόμα και τον ειδικό Τύπο, με τις ικανότητές του να συνδυάζονται με μία δελεαστική τιμή. Δόγμα το οποίο η εταιρεία με έδρα στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θέλει να ακολουθήσει και στο πρώτο της ηλεκτρικό τρίκυκλο.

Προς το παρόν, ο CEO της Lectric, Levi Conlow, έχει μοιραστεί μόνο μία φωτογραφία του XP Trike που αναμένεται να κουβαλήσει τεχνολογία από το επιτυχημένο δίτροχο.

Με υψηλή αυτονομία, πρακτικότητα και κυρίως, χαμηλές τιμές. Είναι χαρακτηριστικό πως η σειρά XP έχει ως εφαλτήριο τα $799 – τιμή που αν μη τι άλλο, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στο XP Trike θα κοστίζει $1499, τιμή που είναι επίσης αρκετά κάτω από τον ανταγωνισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι επειδή αναφέραμε την πρακτικότητα, όπως και τα υπόλοιπα δημιουργήματά της, έτσι και το ηλεκτρικό τρίκυκλο αναμένεται να είναι αναδιπλούμενο. Θα έχει υδραυλικά φρένα, ο κινητήρας θα κινεί τους πίσω τροχούς ενώ θα φέρει μπαταρία 14ah.

Μέσα στον Ιανουάριο η Lectric αναμένεται να δώσει αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και περισσότερα στοιχεία για το νέο της μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ