Το SUV των e-scooters

Splach Titan

Μετά από μοντέλα όπως το Turbo και το Transformer, η Splach παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, το heavy-duty e-scooter που φέρει το όνομα Titan.

Το χαρακτηρίζει ως το «SUV των ηλεκτρικών scooters» κι όχι άδικα αφού υπόσχεται άφθονη περιπέτεια. Φτιαγμένο για να κινείται εντός κι εκτός αστικού τοπίου, έχει ένα αρκετά φαρδύ deck (22 cm x 53.3 cm), με αντιολισθητική επιφάνεια, ελαστικά παντός εδάφους και premium ανάρτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως το Titan δεν θα ανταποκρινόταν στο όνομά του αν δεν είχε και περίσσια ισχύ. Εφοδιάζεται με δύο κινητήρες 1,000W που προσφέρουν μέγιστη ισχύ 2,600W. Η τελική ταχύτητα μπορεί να αγγίξει τα 60 χλμ./ώρα, δηλαδή αρκετά πάνω από το όριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όμως παρότι δεν βλέπουμε συχνά και τέτοια τιμή στα e-scooters, η Splach έδωσε στοιχεία και για την επιτάχυνση, με τα 0-40 να έρχονται σε 3.9 δευτερόλεπτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Titan έχει 12 mode λειτουργίας που ρυθμίζονται από τους διακόπτες Turbo/Eco και single/dual (motor), κόντρα που βρίσκεται στα χερούλια, LED φωτιστικά σώματα, συμπεριλαμβανομένων και χρωματιστών που συναντώνται στο πλάι, σύστημα πέδησης εμπρός και πίσω με E-ABS που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού!

Διαθέτει ακόμα smart cruise control, έχει Airlock σύστημα κλειδώματος χωρίς κλειδί, ενώ η μπαταρία 20.8Ah υπόσχεται αυτονομία 70 χιλιομέτρων. Καθώς είναι ως επί το πλείστον φτιαγμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, ζυγίζει μόνο 29 κιλά και έχει όριο βάρους χρήστη στα 100 κιλά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά, με την τιμή του Splach Titan στο Indiegogo να ξεκινά από τα $1,149, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον προσεχή Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ