Το απόλυτο ηλεκτρικό ποδήλατο σε τιμή έκπληξη

Nireeka Bike

Κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με αναρτήσεις στους δύο άξονες, ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 1.000 watt και αυτονομία 80 χιλιομέτρωντο νέο ποδήλατο της Nireeka διαλύει τον ανταγωνισμό.

Τη φήμη ότι τα premium ηλεκτρικά ποδήλατα είναι απρόσιτα έρχεται να καταρρίψει η νέα πρόταση της Nireeka, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η υψηλή τεχνολογία μπορεί -και πρέπει- να είναι προσιτή.

Το νέο ποδήλατο της Nireeka διαθέτει ανθρακονημάτινο σκελετό, αναρτήσεις και στους δύο άξονες, σύστημα πέδησης με δισκόφρενα και ABS, καθώς και έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 1.000 Watt της Bafang.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις προδιαγραφές του ανθρακονημάτινου ποδηλάτου της Nireeka συμπληρώνει η μπαταρία των 840 Wh, την οποία υπογράφει η Samsung εξασφαλίζοντας αυτονομία 80 χιλιομέτρων και το σύστημα μετάδοσης της Shimano Alivio 9 speed.

To Nireeka Revenant φτάνει την ταχύτητα των 55 χλμ./ώρα στις περιοχές που δεν υφίσταται περιορισμός ταχύτητας στα υποβοηθούμενα συστήματα κίνησης των ποδηλάτων ή τα 50 χλμ./ώρα όπου η νομοθεσία επιβάλλει περιορισμούς.

Όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του νέου ποδηλάτου της Nireeka είναι η τιμή του, καθώς παρά τις υψηλές προδιαγραφές του μπορεί κανείς να το αποκτήσει δαπανώντας κάτι παραπάνω από 2.250 ευρώ, ενώ υπάρχει και έκδοση με κινητήρα απόδοσης 250 Watt με κόστος 2.000 ευρώ.

Τιμή που ίσως θεωρηθεί υπερβολική από εκείνους που δεν έχουν σαφή εικόνα της αγοράς των premium ηλεκτρικών ποδηλάτων, είναι ωστόσο σε κάθε περίπτωση ανταγωνιστική αν αναλογιστεί κανείς ότι αντίστοιχων προδιαγραφών προτάσεις σπάνε το φράγμα των 5.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Nireeka αποτελεί μια καναδική εταιρεία, οι πωλήσεις της οποίας πραγματοποιούνται μέσω του Διαδικτύου, συνεπώς στα παραπάνω κόστη θα πρέπει να συμπεριλάβει κανείς και εκείνο της μεταφοράς του ποδηλάτου στο σημείο που θα υποδείξει ο υποψήφιος πελάτης.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ