Τέλος τα δωρεάν διόδια -«Ελεύθερα» και πάλι τα φορτηγά

Πέρασε από διόδια 115 φορές χωρίς να πληρώσει 2022

Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σε κυκλοφορία δίνεται και πάλι από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 6:00 π.μ. η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων με την ταυτόχρονη άρση της εντολής παύσης είσπραξης των διοδίων σε συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ύστερα από σχετική Τεχνική Έκθεση Αξιολόγησης, αλλά και απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, η λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου θα συνεχίσει να διεξάγεται αποκλειστικά από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις για Ι.Χ. αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 44 τόνων μεικτό φορτίο.

Σημειώνεται ότι από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και από τις 6:00 π.μ. αίρεται η εντολή παύσης είσπραξης διοδίων για όλα τα οχήματα, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στην Εγνατία οδό μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιονία Οδό και κατά μήκος της Ιονίας Οδού (ανεξαρτήτως κατευθύνσεως), καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από Νίκαια έως Μαλιακό Κόλπο (συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ